Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Kemzūra: tas bija otrais brīdinājuma zvans

Basketbola valstsvienības galvenais treneris Ķēstutis Kemzūra pēc sagrāves Efes Pilsen Pasaules kausa izcīņas spēlē ar Maķedonijas izlasi (74:95) paslavēja pretiniekus: "Grūti cīnīties ar komandu, kas tik daudz trīspunktniekus met ar tik augstu precizitāti (16/30 - Latvijai 6/17)." Un tūlīt piebilda, ka mūsu komanda nav izdarījusi visu nepieciešamo, lai neļautu pretiniekiem demonstrēt galvenos trumpjus.

"Šī ir otrā reize, kad ļoti slikti aizvadām turnīra otro spēli. Tas mums bija otrais nopietnais brīdinājuma zvans. Varbūt mēs, treneri, kaut ko darām nepareizi. Mums vēl ir desmit dienas laika, lai izlabotu kļūdas."

Valstsvienības kapteinis Uvis Helmanis atzina, ka spēles liktenis izšķīries pirmās un trešās ceturtdaļas pirmajās minūtēs, kad pretinieki sakrājuši un palielinājuši pārsvaru. "Bija pārāk daudz kļūdu, netrāpījām no labām pozīcijām. Savukārt pretiniekiem reizēm iekrita visas bumbas, kas bija palaistas uz groza pusi."

Uz jautājumu par neveiksmīgā snieguma iemesliem Helmanis noraidīja aizdomas par fizisko nogurumu. "Tāpēc jau esam kārtīgi trenējušies, lai spēka pietiktu. Pagaidām pietrūkst kas cits. Varbūt brīžiem azarta, varbūt spējas upurēt savas intereses komandas panākuma vārdā. Pārāk daudz stulbu kļūdu. Problēmas sagādā atgriešanās aizsardzībā. Uzbrukumā brīžiem pietrūkst savstarpējās sapratnes. Taču turpināsim strādāt un domāju, ka līdz Polijai viss būs kārtībā," kapteinis aicināja nekrist panikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saistītie raksti


* Smaga sagrāve pret Maķedoniju

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi