Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

CSKA basketbolisti kā pirmie sasniedz ULEB Eirolīgas Final Four

Kā pirmais ULEB Eirolīgas basketbolā finālčetrinieka sacensības pirmdien sasniedza Krievijas klubs Maskavas CSKA.

Ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē CSKA izbraukumā ar 78:81 (18:21, 18:14, 23:12, 19:24) pārspēja Serbijas komandu Belgradas Crvena Zvezda Telekom, sērijā līdz trim uzvarām gūstot virsroku ar 3-0.

Šīs spēles pirmais puslaiks tika aizvadīts ļoti līdzvērtīgā cīņā, bet pirmās 20 minūtes ar viena punkta pārsvaru noslēdza CSKA - 36:35. Trešajā ceturtdaļā Maskavas klubam izdevās veikt izrāvienu un izvirzīties vadībā ar 59:47, taču tālā viesi neattālinājās. Lai gan 38.minūtē Krievijas kluba pārsvars bija vairs tikai divi punkti (70:68), Crvena Zvezda Telekom basketbolisti nespēja panākt sāncenšus, kā rezultātā ULEB Eirolīgas sezona viņiem ir noslēgusies.

CSKA sastāvā ar 20 punktiem izcēlās viens no Francijas izlases līderiem Nando de Kolo, kamēr Serbijas kluba labā Kvinsijs Millers iemeta 15 punktus.

Jau ziņots, ka citās sērijās turku Stambulas Fenerbahce ar 2-0 uzvarēja pērno Eirolīgas čempioni Madrides Real no Spānijas, bet latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētais Spānijas klubs Vitorijas Laboral Kutxa ar tādu pašu rezultātu bija vadībā pret Grieķijas klubu Atēnu Panathinaikos. Savukārt vēl vienā sērijā Spānijas vienība Barselonas Lassa spēlēja neizšķirti 1-1 ar Krasnodaras Lokomotiv-Kubaņ no Krievijas.

Turnīra otrajā posmā 16 komandas bija sadalītas divās grupās, bet pēc divu apļu turnīra četras labākās vienības iekļuva ceturtdaļfinālā. "Top 16" kārtā spēlēja arī Jānis Strēlnieks ar Vācijas komandu Bambergas Brose Baskets un Kaspars Vecvagars ar Lietuvas klubu Kauņas Žalgiris, taču latviešu basketbolistu pārstāvētās vienības ceturtdaļfinālam nekvalificējās, jo savā grupā palika sestajā un astotajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Ločmelis: Dabūjām emocijas no Gudļevska

Latvijas hokejisti svētdien pasaules čempionāta mačā smēlās emocijas no valstsvienības vārtsarga Kristera Gudļevska, pēc uzvaras sarunā ar žurnālistiem teica izlases uzbrucējs Dans Ločmelis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi