Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bertānam precīzs tālmetiens un labākā lietderība Mavericks zaudējumā Clippers

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien realizēja vienu tālmetienu un iekrāja labāko +/- rādītāju Dalasas Mavericks komandā, taču viņa pārstāvētā vienība piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 98:112 (20:22, 34:27, 25:30, 17:31) zaudēja Losandželosas "Clippers" komandai.

Bertāns laukumā pavadīja sešas minūtes un 41 sekundi, šajā laikā izpildot vienu precīzu tālmetienu, izcīnot divas atlēkušās bumbas, atdodot divas rezultatīvas piespēles un iekrājot vienu piezīmi. "Mavericks" ar Bertānu laukumā iemeta par desmit punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija labākais rādītājs komandā.

Bertāns spēlē iesaistījās otrās ceturtdaļas sākumā un pēc nepilnām piecām minūtēm izpildīja savu pirmo metienu, ar precīzu tālmetienu panākot 34:32. Puslaika pārtraukumā dalasieši devās ar 54:49 savā labā, Bertānam spēlējot pirmo pusi no otrā ceturkšņa. Otro reizi spēlē latvietis laukumā devās trešās ceturtdaļas beigās, kad norisinājās cīņa par vadību spēlē, taču nākamo ceturksni viņš atkal pavadīja uz rezervistu soliņa.

"Mavericks" no zaudējuma neglāba Lukas Dončiča 29 punkti un desmit atlēkušās bumbas, Tima Hārdeveja juniora 22 punkti un astoņas bumbas zem groziem un Spensera Dinvidija gūtais 21 punkts. "Clippers" komandā 30 punktus guva un deviņas bumbas zem groziem izcīnīja Kavai Lenards, 21 punktu pievienoja Pols Džordžs un 19 punktus guva Normens Pauels.

Dalasas komanda ar 25 uzvarām 48 spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, bet "Clippers" ar tikpat uzvarām 49 mačos ir pozīciju zemāk.

Nākamajā spēlē "Mavericks" otrdien savā laukumā uzņems Vašingtonas "Wizards", bet, tāpat kā sezonas pirmajā savstarpējā cīņā, arī šajā mačā, visticamāk, izpaliks abu latviešu tikšanās, jo potītes savainojumā iedzīvojies viens no pretinieku līderiem Kristaps Porziņģis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi