Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Bertānam 11 punkti un panākums pret Nets

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē izcēlās ar 11 punktiem un palīdzēja savai komandai Vašingtonas Wizards uzveikt zvaigžņoto Bruklinas Nets.

Wizards mājās ar 149:146 (28:38, 37:33, 36:37, 48:38) uzvarēja Nets, pārtraucot četru zaudētu spēļu sēriju.

Bertāns laukumā pavadīja 30 minūtes un 14 sekundes, kuru laikā guva 11 punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas. Basketbolists grozā raidīja vienīgo divpunktu, kā arī trīs no 12 trīspunktu metieniem. Tāpat viņš aizmeta garām vienīgo "sodiņu", Wizards ar Bertānu laukumā iemeta par trim punktiem vairāk nekā ielaida, bet basketbolists sešu personīgo piezīmju dēļ nepilnas 13 sekundes pirms mača beigām bija spiests atstāt laukumu.

Iepriekš šajā sezonā Bertāns laukumā ilgāk laika pavadījis tikai divās spēlēs.

Kad spēlē bija atlikušas nedaudz vairāk par astoņām sekundēm, Bredlijs Bīls ar tālmetienu panāca 144:146, bet Rasels Vestbruks pēc aptuveni četrām sekundēm iemeta vēl vienu tālmetienu (147:146). Nets atbildes grozs bija neprecīzs, bet pašā mača galotnē pret Bīlu tika pārkāpti noteikumi, kā rezultātā basketbolists ar diviem "sodiņiem" panāca trīs punktu pārsvaru.

Vestbruks spēli noslēdza ar 41 punktu, desmit atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm. NBA šīs sezonas labākais punktu guvējs Bīls iekrāja 37 punktus un sešas bumbas zem groziem, kamēr vēl 17 punktus un piecas atlēkušās bumbas nopelnīja Morics Vāgners.

Nets komandā Kevins Durents iekrāja 37 punktus, septiņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles, kamēr Džo Heriss izcēlās ar 30 punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, basketbolistam aizvadot savu karjeras rezultatīvāko maču. 26 punktus un astoņas piespēles pievienoja Kairijs Ērvings, bet trešā zvaigzne Džeimss Hārdens šajā spēlē nepiedalījās, jo traumējis kājas augšstilba muskuli.

Iepriekš Covid-19 dēļ Wizards nācās pārcelt sešas spēles, bet kopš atgriešanās laukumā vienība četros mačos izcīnījusi tikai vienu uzvaru.

Otrdien Wizards savā laukumā tiksies ar Portlendas Trail Blazers.

Wizards ar četrām uzvarām 16 spēlēs Austrumu konferencē ieņem pēdējo, 15.vietu.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Līga sezonu sākusi bez skatītāju klātbūtnes arēnās, jo koronavīrusa ierobežojumi aizliedz lielākas publiskas pulcēšanās telpās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi