Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Basketbolista Šķēles atgriešanos izlasē paredz pēc nedēļas

Galvas savainojumu guvušajam Latvijas izlases basketbolistam Armandam Šķēlem ieteikts nedēļu atturēties no fiziskas slodzes un viņa atgriešanās valstsvienības kandidātu rindās gaidāma pēc nedēļas, aģentūru BNS piektdien informēja Latvijas Basketbola savienībā (LBS).

Šķēlem medicīniskajās pārbaudēs Rīgā konstatēta mikrotrauma, kuras dēļ basketbolistam uz neilgu laiku vēlams atturēties no treniņiem, taču nopietnu veselības problēmu spēlētājam neesot.

Jau ziņots, ka pēc izlases otrdienas treniņa Liepājā Šķēlem sākās spēcīgas galvassāpes. Basketbolistu aizveda uz slimnīcu, kur viņam izrakstīja pretsāpju līdzekļus. Taču, tā kā nākamajā dienā sāpes nerimās, viņš devās uz Rīgu, kur tika veikta pilnīgāka izmeklēšana, kāda Liepājā nebija iespējama.

Līdz neveiksmīgajam atgadījumam Šķēle, tāpat kā pārējie izlases kandidāti, cītīgi strādāja treniņos, kā arī darbojās individuāli, tāpēc treneri ar viņa darbu un attieksmi bija ļoti apmierināti. Izlasē cer uz Šķēles drīzu atgriešanos.

Latvijas basketbola izlase, kas gatavojas Eiropas čempionāta finālturnīram Polijā, Liepājā trenējās no pirmdienas, aizvadot divus treniņus dienā. No Liepājas izlases basketbolisti piektdien pēcpusdienā atgriezīsies Rīgā, kur turpinās gatavošanos, lai 6. un 7.augustā aizvadītu divas pirmās pārbaudes spēles ar Zviedrijas valstsvienību.

EČ finālturnīrs risināsies septiņās Polijas pilsētās no 7. līdz 20.septembrim. Pirmo grupas kārtu Latvijas izlase aizvadīs Gdaņskā, kur spēlēs ar Krievijas, Vācijas un pēdējā kvalifikācijas turnīra veiksminiekiem. Ja grupā tiks iegūta vieta trijniekā, nākamajā kārtā būs jāsacenšas Bidgoščā ar trim labākajām komandām no grupas, kurā iekļautas Grieķija, Horvātija, Maķedonija un Izraēla.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi