Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Wizards ģenerālmenedžeris noraida informāciju, ka Vols būtu pieprasījis maiņu

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas Wizards ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards pirmdien noraidīja informāciju, ka Džons Vols būtu pieprasījis maiņu.

Pēdējās nedēļās ASV virmoja baumas, ka 30 gadus vecais saspēles vadītājs pieprasījis viņu aizmainīt uz citu komandu. "The Athletic" apskatnieks Šems Karanija ziņoja, ka "Wizards" un Hjūstonas "Rockets" pārrunājušas iespējamo maiņu, kurā galvaspilsētas klubs par Volu iegūtu Raselu Vestbruku.

Tomēr Šepards pirmdien sarunā ar medijiem noraidīja, ka Vols būtu pieprasījis maiņu uz citu komandu. Viņš, Vols un Bredlijs Bīls vienmēr esot bijuši uz vienas lapas.

"Man ar Džonu nav nekādu problēmu, tāpat kā Džonam ar "Wizards" komandu," Ziemeļamerikas mediji citē Šeparda teikto. 

Vols NBA debitēja 2010.gadā un savu līdzšinējo karjeru aizvadījis tikai "Wizards" komandā. Viņš gan nav spēlējis teju divus gadus, jo pērn 8.janvārī papēža un hroniskas Ahileja cīpslas trauma dēļ viņam tika veikta operācija. Tajā pašā mēnesī viņš mājās sadzīviskā negadījumā pārplēsa Ahileja cīpslu, kas vēl vairāk apgrūtināja viņa atgriešanos laukumā iepriekšējā sezonā.

Basketbolista līgums ir spēkā līdz 2023.gadam, bet jaunu kontraktu ar komandu viņš noslēdza 2017.gadā, vienojoties par četru gadu sadarbību, kuras kopējā summa ir 170 miljoni dolāru (148 miljoni eiro). Jaunais līgums stājās spēkā ar iepriekšējo sezonu.

2018./2019.gada sezonā viņš caurmērā izcēlās ar 20,7 punktiem un 8,7 rezultatīvām piespēlēm. Savu labāko sezonu viņš aizvadīja pirms līguma noslēgšanas, izceļoties ar vidēji 23,1 punktu un 10,7 rezultatīvām piespēlēm. 

Jau ziņots, ka svētdien "Wizards" noslēdza piecu gadu 80 miljonu ASV dolāru vērtu līgumu ar Bertānu.

"Wizards" iepriekšējā sezonā tika pie iespējas spēlēt Orlando "burbulī", kur aizvadīja astoņas regulārā čempionāta spēles, bet "play-off" neiekļuva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi