Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Fenerbahce un CSKA basketbolisti panāk 2-0 Eirolīgas ceturtdaļfināla sērijās

Maskavas CSKA un Stambulas Fenerbahce basketbolisti ceturtdien guva uzvaras arī ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla sēriju otrajās cīņās.

Krievijas čempioni CSKA mājās ar 77:76 (20:20, 24:28, 19:12, 14:16) sīvā cīņā pārspēja Belgradas Crvena Zvezda Telekom no Serbijas, sērijā līdz trim uzvarām panākot vadību ar 2-0.

Vadību CSKA ar 77:75 deva Miloša Teodosiča priekšpēdējās minūtes izskaņā realizēts tālmetiens un mājiniekiem izdevās noturēt grūtu uzvaru.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 19 punktiem bija Kails Hainss, bet pa 13 punktiem sameta Nando de Kolo un Korijs Higinss.

Savukārt Belgradas vienībai ar 15 punktiem palīdzēja Stefans Jovičs.

Tikmēr turku Fenerbahce savā laukumā ar 100:78 (27:14, 27:15, 22:19, 24:30) sagrāva pērnā gada Eirolīgas čempionus Madrides Real no Spānijas un arī sērijā ieguva vadību ar 2-0.

Uzvarētājiem ar 18 punktiem atzīmējās Ekpe Udohs, bet attiecīgi 17 un 16 punktus sameta Nikola Kaliničs un Bojans Bogdanovičs.

Savukārt Real no zaudējuma neglāba Serhio Rodrigesa 15 gūtie punkti.

Šajos abos dueļos trešās un nepieciešamības gadījumā arī ceturtās spēles nākamajā nedēļā notiks Crvena Zvezda Telekom un Real mājvietās.

Jau ziņots, ka latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētā Spānijas vienība Vitorijas Laboral Kutxa ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēle trešdien ar 84:68 savā laukumā uzveica Grieķijas klubu Atēnu Panathinaikos. Sērijas otrā spēle piektdien vēlreiz tiks aizvadīta Vitorijā.

Vēl vienu sēriju trešdien ar uzvaru iesāka Krasnodaras Lokomotiv-Kubaņ no Krievijas, kas sīvā cīņā ar 66:61 savās mājās pārspēja Barselonas Lassa basketbolistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi