Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Celtics atspēlējas un Austrumu konferences finālā panāk sesto spēli

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bostonas Celtics piektdien Austrumu konferences finālā prata atspēlēt deficītu un svinēja uzvaru pār Miami Heat, kā rezultātā abas vienības aizvadīs arī sesto spēli sērijā.

"Celtics" ar 121:108 (18:26, 33:32, 41:25, 29:25) uzvarēja Miami "Heat", kas sērijā līdz četrām uzvarām ir vadībā ar 3-2.

Vēl trešās ceturtdaļas sākumā "Celtics" bija iedzinējos, taču Markusa Smārta tālmetiens panāca 60:60 un kopš tā brīža bostonieši iedzinējos vairs neatradās. Kad trešajā trešdaļa bija jāspēlē mazāk nekā piecas minūtes, Kemba Vokers realizēja vēl vienu tālmetienu, kā rezultātā "Celtics" jau bija vadībā ar desmit punktu atrāvienu.

Noslēdzošajās 12 minūtēs "Celtics" metienu precizitāte nemazinājās, bet soģi turpināja pieņemt apšaubāmus lēmumus par sliktu "Heat" komandai. Gorans Dragičs spēli līdz galam neaizvadīja, jo piecas minūtes līdz beigām uzbrukumā saņēma jau kārtējo apšaubāmo piezīmi, kā rezultātā bija spiests pamest laukumu

Rezultatīvākais "Celtics" komandā ar 31 punktu, desmit atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm bija Džeisons Teitums, Džeilenam Braunam 28 punkti un astoņas bumbas zem groziem, bet Vokers un Daniels Teiss pievienoja pa 15 punktiem, otrajam no viņiem arī iekrājot 13 atlēkušās bumbas.

"Heat" rindās 23 punkti Dragičam, 20 - Dankanam Robinsonam, bet vēl 17 punktus, astoņas bumbas zem groziem un tikpat rezultatīvas piespēles pievienoja Džimijs Batlers.

Nākamo spēli abas komandas aizvadīs svētdien, bet sestdien Rietumu konferences finālā ceturto uzvaru lūkos iegūt Losandželosas "Lakers", kas pēc četrām aizvadītām spēlēm ar 3-1 ir vadībā pret Denveras "Nuggets".

NBA sezona turpinās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi