Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Putins: Krimas pievienošana paliks Krievijas vēsturē kā svarīgs notikums

Krievijas prezidents Valdimirs Putins savā Jaungada uzrunā pateicies valsts iedzīvotājiem par "saliedētību un solidaritāti" aizvadītā gada laikā, paziņojot, ka Krimas pievienošana paliks Krievijas vēsturē kā viens no visu laiku svarīgākajiem notikumiem.

Lai gan Putins savā runā tieši nepieminēja nedz notikumus Ukrainā, nedz rietumvalstu sankcijas pret Krieviju, tomēr viņš izteica pateicību "par dziļām goda un taisnīguma jūtām, atbildību par savas valsts likteni, par nelokāmu gatavību aizstāvēt savas valsts intereses gan triumfa dienā, gan pārbaudījumu laikā, panākt mūsu vērienīgāko un pārdrošāko plānu piepildīšanos".

Pēc viņa teiktā, Krievijas iedzīvotāju dzimtenes mīlestība pērn "pilnā mērā izpaudusies brālīgā atbalstā Krimas un Sevastopoles iedzīvotājiem, kad viņi stingri izlēma atgriezties savās dzimtajās mājās".

Kā ziņots, Ukrainai piederošo Krimas pussalu Krievija okupēja pērnā februāra beigās, 16.martā tur tika sarīkots Rietumos neatzīts "referendums" par pievienošanos Krievijai, un 21.martā Krievijas Federācijas padome ratificēja vienošanos par Krimas uzņemšanu Krievijas Federācijas sastāvā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits