Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Medvedevs kritizē Vienoto Krieviju, kas tuvinot valsti stagnācijai

Faktiska viena politiskā spēka valdīšana Krievijā pēdējos desmit gados pietuvinājusi valsti stagnācijai, savā jaunākajā blogā paziņojis Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs, kurš veltī asu kritiku paša pārstāvētajai un valsts premjerministra Vladimira Putina vadītajai partijai Vienotā Krievija.D.Medvedevs uzskata, ka pašreizējās situācijas dēļ Krievija ir iestigusi, jo nav gatava pārmaiņām un nespēj saklausīt mazākuma balsi.

"Ja valdošajai partijai nav iespēju zaudēt, tā beigās apsūbē un degradējas - kā katrs dzīvs organisms, kas nekustas," prezidenta sacīto citē AFP.Krievijas prezidents uzskata, ka Vienotā Krievija pārlieku dominē televīzijas pārraidēs un gūst citas svarīgas priekšrocības. "Mums ir nepieciešama vienlīdzība, kas nav deklaratīva, bet īsta un izmērīta stundās, minūtēs un pat sekundēs," sacīja D.Medvedevs. Krievijas opozicionāri gan uzskata, ka tā ir tikai tukša retorika, kam nesekos reāla prezidenta rīcība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ķīna kritizē G7 samita noslēguma paziņojumu

Ķīna pirmdien paziņojusi, ka G7 samita noslēguma dokuments, kurā Pekina aicināta pārtraukt ieroču komponentu sūtīšanu Krievijai, esot "pilns augstprātības, aizspriedumu un melu".

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits