Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Irkutskas apgabalā mobilizējamais sašauj kara komisāru

Irkutskas apgabala Ustjlimskā Krievijas dienvidaustrumos kāds vīrietis kara komisariātā atklājis uguni un sašāvis kara komisāru.

"Telegram" kanālos publicēts notikušā video. Tajā redzama neliela zāle, kurā uz skatuves stāv vīrietis, kas šauj uz cilvēku pie katedras. Sašautais nokrīt, bet zālē esošie bēg ārā no telpas.

Atšķirīgi avoti ziņo, ka pirms uguns atklāšanas šāvējs izsaucies "Neviens nekaros" vai "Tagad visi brauksim mājās". Videoierakstā šie vārdi nav dzirdami.

Notikušo apstiprinājis Irkutskas apgabala gubernators Igors Kobzevs, kurš informējis, ka sašautais kara komisārs atrodas reanimācijas nodaļā smagā stāvoklī.

Ziņu par citiem cietušajiem nav.

Portāls "Baza" ziņo, ka šāvējs ir aizturēts. Pēc aizturēšanas filmētā video vīrietis stāsta, ka ir 1997.gadā dzimis vietējais iedzīvotājs. "Baza" rīcībā esošā informācija liecina, ka viņš bija pakļauts mobilizācijai.

Jau vēstīts, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins trešdien izsludināja rezervistu mobilizāciju. Daudzviet Krievijā cilvēki izgājuši ielās, lai protestētu pret plānoto mobilizāciju, turklāt daudzi mobilizācijai pakļautie cenšas doties uz ārvalstīm, lai izvairītos no iesaukšanas dienestā un nosūtīšanas karot Ukrainā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits