Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Zelenskis: Karš atgriežas Krievijas teritorijā, un tas ir taisnīgs process

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis svētdien paziņoja, ka karš pakāpeniski atgriežas Krievijas teritorijā, un uzsvēra, ka tas ir neizbēgams un taisnīgs process.

"Krievijas agresija kaujas laukā ir bankrotējusi. Šodien ir 522. diena, kad turpinās tā dēvētā īpašā militārā operācija, kuru Krievijas vadība cerēja pabeigt nedēļā vai divās," ikvakara videouzrunā sacīja Zelenskis.

"Ukraina kļūst spēcīgāka. Karš pakāpeniski atgriežas Krievijas teritorijā - tās simboliskajos centros un militārajās bāzēs, un tas ir neizbēgams, dabisks un absolūti taisnīgs process," teica Ukrainas prezidents.

To viņš sacīja dienā, kad dronu uzbrukumā tika nodarīti postījumi ēkām Maskavas biznesa rajonā "Moscow City". Ukraina nav paziņojusi par atbildības uzņemšanos par šo un citiem  Krievijas teritorijā notikušajiem uzbrukumiem, lai gan bieži tiek izteikti pieņēmumi, ka Ukraina tos ir organizējusi.

Zelenskis videouzrunā arī aicināja apzināties, ka "šoziem Krievijas teroristi vēl var uzbrukt mūsu enerģētikas nozarei, kritiski svarīgiem objektiem".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits