Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Terora akts Somijā: Uzbrucējs melojis par savu identitāti

Somijas pilsētā Turku notikušā terora akta sarīkotājs policijai melojis par savu vecumu un vārdu, pirmdien ziņo Somijas mediji.

Uzbrucējs, kurš 18.augustā nodūra divas sievietes un vairākus cilvēkus ievainoja, dzimis 1994.gada Marokā. Iepriekš policijai viņš sacīja, ka dzimis 1998.gadā un apgalvoja, ka viņa vārds ir Abderrahmans Mešku. Tomēr tika noskaidrots, ka kas nav viņa īstais vārds.

Somijas policija paziņojusi, ka aizdomās turamā patieso identitāti izdevies noskaidrot policijas starptautiskās sadarbības rezultātā, bet aizdomās turamā īsto vārdu medijiem pagaidām vēl neatklāja.

Sīkāku informāciju par izmeklēšanu policija neizpauda, bet norādīja, ka aizdomās turamais sadarbojas ar izmeklētājiem.

Jau ziņots, ka 18.augustā uzbrukumā ar nazi tirgus laukumā Turku tika nogalinātas divas sievietes, bet vēl sešas sievietes un divi vīrieši tika ievainoti. No ievainotajiem vienai personai ir Itālijas, vienai - Lielbritānijas un vienai - Zviedrijas pilsonība.

Saistībā ar uzbrukumu pirmstiesas apcietinājumā paturētas vēl trīs personas.

 

Top komentāri

Un
U
tādi paši meļi un likumpārkāpēji ir visi nelegālie imigranti - potenciālie teroristi! Varbūt mūsu varonīgie likumsargi var nedaudz iepspringt un noskaidrot arī plaši reklamētā Latvijas kangaru ģimenītē iefiltrētā Džallo vai kā viņu tur sauc patieso vecumu, kas noteikti nebija pusaudzis-skolnieks?
Musulmaņiem ir atļauts melot.
M
Musulmaņiem, saskaņā ar ticību, dažadu mērķu sasniegšanai, ir atļauts melot. Šo tradīciju sauc par "Taqiya". Ja somu drošībs policija šo jedzinu nepazīst, tad viņi slikti pilda savus pienākumus. https://en.wikipedia.org/wiki/Taqiya
Tamila
T
Kapec vel tere naudu un laiku? Sis terorists ir nekavejoties jalikvide ar jebkadiem lidekliem, metodem, lai sads un vinam lidzigie slepkavas nemaita dabas vidi. Navi teroristiem, navi slepkavam!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits