Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Pretterorisma operācija Ukrainas austrumos var ilgt vēl mēnesi

Ukrainas bruņotie spēki prognozē, ka pretterorisma operācija Luhanskā un Doņeckā var beigties mēneša laikā, jo prokrieviskajiem teroristiem nav izredžu tās noturēt saviem spēkiem, paziņojis Ukrainas iekšlietu ministra padomnieks Staņislavs Rečinskis.

Pēc viņa domām, pēdējo dienu laikā pretterorisma operācija norit efektīvi. "Var novērot, ka teroristu vidū ir nervoza gaisotne," viņš uzsvēra.

Viņš ir pārliecināts, ka separātisti nespēs traucēt Ukrainas bruņoto spēku ieiešanai Doņeckā un Luhanskā. "Šobrīd Strelkovs un citi kaujinieki mēģina visus pārliecināt, ka Slovjanskas atstāšana ir bijis taktisks manevrs frontes līnijas izlīdzināšanai. Īstenībā tā bija vienkārša bēgšana. Separātistu vadītāji lieliski saprot, ka tādas lielas pilsētas kā Luhansku un Doņecku ar viņu pašreizējiem spēkiem nevarēs noturēt vai traucēt Ukrainas armijas ieiešanai tajās," sacīja Rečinskis.

Jau vēstīts, ka sestdien separātistu bandas tika padzītas no diviem nozīmīgiem Donbasa centriem - Slovjanskas un Kramatorskas. Kaujinieki tagad savus spēkus koncentrē Doņeckā un Luhanskā, kur Ukrainas drošības spēki sākuši tos aplenkt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits