Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Pakistānas policija aiztur krāpnieku - viltus ģenerāli

Pakistānas policija aizturējusi vīrieti, kas trīs gadus uzdevās par ģenerāli, lai iegūtu zemi un lūgtu labumus no valdības valstī, kur bruņotajiem spēkiem ir īpaši liela ietekme, piektdien paziņoja policija.

52 gadus vecais Maksuds Šahs tika aizturēts ceturtdien netālu no armijas teritorijas Pakistānas austrumu pilsētā Karači, kad viņš, ģērbies armijas formastērpā, devās tikties ar valdības pārstāvi. lai saņemtu atļauju nelegālam zemes īpašuma nodošanas darījumam, informēja policija. "Esam aizturējuši vīrieti, kas vada privātu slimnīcu, bet viņš trīs gadus veiksmīgi izlikās par ģenerālleitnantu, lai sagrābtu zemes un krātu viņam nepienākošos labumus," paziņoja augsta ranga Pakistānas policijas amatpersona Gulams Subhani.

Šahs tika aizturēts aizdomās par draudēšanu amatpersonai, kuru policija izmantoja, lai pārliecinātos, ka ģenerālleitnants tiešām ir viltvārdis. Viņš ir atvaļināta armijas pulkveža brālis, viņa mājās atrasti viltoti armijas formastērpi, automāts AK-47 un viedtālrunis Blackberry. Policija apsūdzēja Šahu par zvanīšanu vairākām provinces valdības amatpersonām, izliekoties par ģenerāli, lai lūgtu viņam nepienākošos labumus.

Viņš pat nepieķerts apmeklēja vietējā ietekmīgā politiķa Pira Pagaras bēres, formastērpā izrādot aizgājējam cieņu. Ja viņu atzīs vainīgu krāpšanā, tiesa var piespriest līdz pat pieciem gadiem ilgu cietumsodu. Pakistānā armija valdījusi ilgu laiku, varu pārņemot trīs apvērsumos 60 gadu laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits