Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Noraida izteikumus, ka Čavess ir nomiris jau decembrī

Venecuēlas varasiestādes ceturtdien noraidījušas svaigākos apgalvojumus, ka Dienvidamerikas valsts prezidents Ugo Čavess ir miris. «Versija par Ugo Čavesa nāvi neatbilst patiesībai. Viņš joprojām ārstējas,» Venecuēlas Ārlietu ministrijas paziņojumu citē NEWSru.

Interneta medijos un sociālajos tīklos no jauna uzvirmojušas runas par smagi slimā U. Čavesa nāvi pēc tam, kad bijušais Panamas vēstnieks Amerikas valstu organizācijā Giljermo Kočess Čīles telekanālam CNN Chile paziņoja, ka Venecuēlas prezidents jau 30. vai 31. decembrī piedzīvojis smadzeņu nāvi.

Decembrī U. Čavess devās uz Kubas galvaspilsētu, kur viņam tika veikta jau ceturtā iegurņa vēža operācija. 18. februārī Venecuēlas varasiestādes ziņoja, ka prezidents ir atgriezies dzimtenē un turpina ārstēties. G. Kočess apgalvo, ka U. Čavess atgādāts uz Venecuēlu, jo Kubas varasiestādes neesot vēlējušas, ka prezidents no dzīvību uzturošās sistēmas tiktu atvienots viņu zemē. Pēc abu U. Čavesa meitu lūguma tas esot izdarīts šīs nedēļas sākumā.

Viņš arī uzskata, ka pagājušajā nedēļā izplatītā fotogrāfija, kurā redzams slimnīcas gultā guļošais U. Čavess un viņa meitas, ir viltojums, jo tajā Venecuēlas prezidents izskatās veselīgs.

G. Kočesa apgalvojumiem neticošie domā, ka tādā gadījumā attēlā redzams miris U. Čavess. «Šāda foto inscenējums būtu amorāls,» uzskata izdevums Quartz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits