Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Vizīti Latvijā sāks Albānijas parlamenta delegācija

Vizītē Latvijā no šodienas līdz 6.septembrim uzturēsies Albānijas parlamenta deputāti un darbinieki, lai iepazītos ar mūsu valsts pieredzi Eiropas Savienības integrācijas procesā, informē Saeimas Preses dienestā.

Apmeklējot Saeimu, viesi tiksies ar Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Ojāru Ēriku Kalniņu (V), Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājas biedru Ati Lejiņu (V) un komisijas sekretāru Igoru Pimenovu (SC), deputātu grupas sadarbībai ar Albānijas parlamentu priekšsēdētāju Ivanu Klementjevu (SC) un grupas deputātiem.

Tāpat paredzētas sarunas ar Saeimas kancelejas direktoru Māri Steinu, Saeimas Juridiskā biroja vadītāju Gunāru Kusiņu, Saeimas starpparlamentu attiecību biroja vadītāju Sandru Pauru, Saeimas Sabiedrisko attiecību biroja vadītāju Leldi Rāfeldi, Saeimas Informācijas nodaļas vadītāju Anitu Dūdiņu, kā arī Saeimas Eiropas lietu komisijas bijušajiem vadītājiem Edvīnu Inkēnu un Oskaru Kastēnu un Saeimas Eiropas lietu komisijas darbiniekiem.

Viesiem paredzēta tikšanās arī ar Ārlietu ministrijas, Tieslietu ministrijas un Pārresoru koordinācijas centra pārstāvjiem.

Albānijas parlamenta pārstāvju delegāciju vadīs Eiropas integrācijas komisijas priekšsēdētājs Ditmirs Bušati. Tās sastāvā ir šīs komisijas priekšsēdētāja biedrs Mesila Doda un komisijas locekļi Arenca Trašani un Taulants Balla, Eiropas integrācijas komisijas un Tautsaimniecības un finanšu komisijas loceklis Šerefedins Šehu, kā arī Juridiskās saskaņošanas nodaļas pārstāvji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas