Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Vidzemes TV aprīlī pāries uz ciparu apraidi

Vidzemes reģionālā  televīzija pirmā no Latvijas reģionālajām televīzijām saņēmusi ciparu televīzijas apraides atļauju. Līdz ar to Vidzemes TV labākā  kvalitātē būs pieejams visā Vidzemē no Ainažiem līdz pat Balviem, kanāla auditoriju palielinot vismaz par 60%.

SIA Valmieras TV valdes priekšsēdētājs Ingemārs Vekteris Diena.lv apliecināja, ka darīs visu, lai Vidzemes TV no 1.aprīļa būtu iekļauta Lattelecom virszemes digitālās televīzijas bezmaksas paketē.

Līdz šim lielā Vidzemes reģiona daļā Vidzemes TV bija pieejams tikai internetā, jo pieejamās analogās frekvences bija ar salīdzinoši mazu pārklājumu. Taču analogās apraides raidītāji jau līdz šim atradušies Lattelecom torņos, tāpēc pāreja uz digitālo apraidi būšot salīdzinoši viegla. Tiks turpināta pirms trim gadiem uzsāktā sadarbība ar Latvijas Ziņu kanālu Vidzemes reģionālajai televīzijai nodrošinājusi TV kanāla darbību 24 stundas diennaktī. Taču papildus jau esošajām Vidzemes ziņām tikšot gatavoti sižeti par norisēm tajos novados, kur agrāk Vidzemes TV nebija redzama, bet tagad būs, solīja I.Vekteris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas