Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

VIDEO: Aculiecinieks nofilmē Tukuma pirts sprādziena brīdi

Visticamāk, ka sestdien Tukuma skaistumkopšanas centrā Harmonija pirtī notikušie sprādzieni notikuši apkures sistēmas defekta dēļ. Tiek ziņots, ka sprādzienā cietuši pieci cilvēki. Vissmagāk cietusi kāda sieviete, kurai konstatēts rokas lūzums.

* Tukumā pirtī noticis sprādziens, vairāki cilvēki cietuši


Centra darbiniece Elita Neatkarīgo Tukuma ziņu portālam ntz.lv stāstīja, ka vispirms salonā parādījušies dūmi, bet pēc tam atskanējis sprādziens. Uzreiz ziņots ugunsdzēsējiem un visi cilvēki skrējuši ārā no telpām. Atklātu degšanu viņa neesot redzējusi.



Savukārt skaistumkopšanas centra pirtniece Ieva Semjonova tieši tajā laikā bijusi pirtī un sagaidījusi pirts apmeklētājus, kam durvis tiek atvērtas plkst. 13. "12.20 viss bija kārtībā, uztaisīju pēdējo apgaitu; pavisam drīz ārpusē sāka pulcēties cilvēki, kas regulāri te nāk uz pirti. Šai ziņā saimnieki mums ir noteikuši stingru kārtību, ka ātrāk par noteikto laiku nevienu iekšā laist nevar un mēs to arī ievērojam. Paldies dievam, ka tā, jo ja būtu ielaidusi viņus vismaz trīs minūtes ātrāk, kas tad viņus varētu atrast... Kad nogranda sprādzieni, cilvēki tikko kā bija iegājuši un ģērbās. Skrēju viņus glābt, ķēru somas un mantas, bet daudz kas jau vēl palika iekšā. Tomēr, kur sprāga, īsti nemaz nevaru pateikt, zinu tikai, ka ar to triecienu sievu ģērbtuvē skapīši bija sagāzušies. Paldies Dievam, ka cilvēki nav smagi cietuši, jo - ja kādu vajadzētu glābt mazgātuvē, tad nezinu, kā tiktu klāt..."

Vaicāta, vai bijusi kāda problēma ar krāsnīm, I. Semjonova atzina, ka krāsnis bijušas kārtībā, jo vēl iepriekšējā dienā visi gājuši uz pirti. Turklāt viss ticis pārbaudīts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas