Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Veikals Prisma Deglava aizvien nedrošs un slēgts

Veikals Prisma Deglava Rīgā aizvien ir slēgts un tiks atvērts tikai tad, kad tas būs pilnīgi droši gan klientiem, gan darbiniekiem, aģentūru LETA informēja "Prisma Latvija" Drošības un tehniskā dienesta vadītājs Ģirts Bondars.

Veikala īpašnieks SIA Aivii Centrs ir sācis ēkas sagatavošanas darbus remonta veikšanai, lai varētu pilnvērtīgi veikt ēkas tehniskās ekspertīzes.

Veikals tika slēgts pirms nedēļas, 3.jūnijā, kad pēc plkst.16 lielveikala ēkā veikala tehniskie darbinieki pamanīja "lokālas konstruktīvo elementu izmaiņas". Drošības nolūkos no ēkas nekavējoties tika evakuēti visi cilvēki un ēka tika slēgta.

Būvniecības valsts kontroles birojs (BVKB) 6.jūnijā aizliedza ēkas ekspluatāciju līdz bīstamības novēršanai. BVKB pārstāve Inese Auniņa šonedēļ aģentūrai LETA sacīja, ka ekspertīzes un bojājumu novēršana var ilgt līdz pat diviem mēnešiem.

Savukārt Bondars iepriekš norādīja, ka drošības nolūkos tiks veiktas arī pārējo Prisma Latvija veikalu pārbaudes.

Prisma Latvija ir reģistrēta 2006.gadā. Uzņēmums ir Somijas koncerna S-group meitas uzņēmums, kas Latvijā šobrīd pārstāvēts ar četriem lielveikaliem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas