Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Valsts asinsdonoru centrā kritiski sarukuši B rēzus negatīvo asinsgrupas krājumi

Valsts asinsdonoru centrā (VADC) kritiski sarucis B rēzus negatīvo asins grupas krājums, aģentūru LETA informēja centrā.

Centrs aicina atsaukties B rēzus negatīvo, kā arī 0 rēzus negatīvo, A rēzus negatīvo, A rēzus pozitīvo asins grupu donorus.

Šodien līdz plkst.13 asinis varēs nodot Brocēnu novada kultūras un izglītības centrā, Lielcieceres ielā 10.

Rīt, 8.decembrī, asinis būs iespējams ziedot Latvijas Sarkanā Krusta Tukuma komitejas telpās, Kurzemes ielā 5A, no plkst.9 līdz 13. Tāpat no plkst.9 līdz 12 donori tiks gaidīti Viļakas Robežsardzes telpās, Garnizona ielā 19.

Savukārt centra specializētais autobuss otrdien no plkst.9 līdz 14 atradīsies Rīgā, pie Coca-Cola HBC Latvija telpām, Ulbrokas ielā 40.

Trešdien, 9.decembrī, asinis no plkst.10 līdz 14 būs iespējams nodot Rīgas Tehniskās universitātes telpās Rīgā, Āzenes ielā 5. Savukārt no plkst.10 līdz 15 pie Brīvības pieminekļa atradīsies centra specializētais autobuss.

Ceturtdien, 10.decembrī, asinis varēs nodot Smiltenes kultūras un sporta centrā, Gaujas ielā 1. Šeit donori tiks gaidīti no plkst.10 līdz 13. Tāpat asinis varēs ziedot Baltinavas novada domes telpās, Kārsavas ielā 16, no plkst.9 līdz 12.

Savukārt no plkst.13 līdz 18 pie tirdzniecības centra Domina atradīsies centra specializētais autobuss.

Savukārt piektdien, 11.decembrī, donori no plkst.10 līdz 14 tiks gaidīti Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā, Brīvības gatvē 333. Savukārt Jūrmalā, pie tirdzniecības centra Līgo Bazārs, Raiņa ielā 112, no plkst.11 līdz 16 atradīsies centra specializētais donoru autobuss.

Par asins donoru var kļūt, ja cilvēks ir vismaz 18 gadus vecs, sver ne mazāk kā 50 kilogramus, dienu pirms asins ziedošanas nav lietojis alkoholu, ir vesels un pēdējā laikā nav slimojis, kā arī ir paēdis, izgulējies un jūtas labi.

Tāpat asinis katru dienu iespējams nodot VADC telpās, Rīgā, Sēlpils ielā 9.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas