Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Valdības sociālie partneri vienojas par strukturālo reformu vadlīnijām

Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK), Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība (LBAS) un Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) vienojušās par strukturālo reformu vadlīnijām, pavēstīja organizāciju pārstāvji.

Ņemot vērā, ka strukturālās reformas nav notikušas plānveidīgi un iesaistīto pušu mērķi nav saskaņoti, LDDK, LBAS un LPS ir izvirzījuši skaidras vadlīnijas turpmāko reformu īstenošanai, lai izvairītos no krīzes padziļināšanās un veicinātu ekonomikas atveseļošanos. Sociālie partneri aicinās politisko partiju kandidātus ņemt vērā šos priekšlikumus, veidojot partiju programmas un debatējot par Latvijas nākotni.

Vadlīnijās iezīmēta strukturālo reformu vīzija, misija. To izvirzītie mērķi ir atjaunot sabiedrības uzticību varai, novērst disproporciju starp sociālo sistēmu, nodarbinātību un nodokļu maksāšanu, novērst strukturālās disproporcijas publiskajā pārvaldē, novērst strukturālās disproporcijas ilgtspējīgas attīstības un valsts investīciju politikā, kā arī izveidot vienotu politikas plānošanas, ieviešanas un finansēšanas sistēmu.

Par strukturālo reformu vadlīnijām otrdien, 23. augustā, informēs LDDK prezidents Vitālijs Gavrilovs, LBAS priekšsēdētājs Pēteris Krīgers un LPS priekšsēdis Andris Jaunsleinis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas