Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Svētdienas rītā uz autoceļiem vietām bieza migla

Svētdienas rītā nokrišņu nav, vietām bieza migla ar redzamību līdz 500 m. Gaisa temperatūra no -5ºC līdz +2ºC. Paaugstinātais mitrums un zemā gaisa temperatūra naktīs un no rītiem veicina melnā ledus veidošanos uz autoceļu brauktuvēm. Šādos apstākļos paaugstinātas apledošanas riska vietas ir tilti, pārvadi un ceļu posmi ūdenstilpju un meža tuvumā, vēsta _Latvijas Valsts ceļi.

_ Šorīt braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir apmierinoši. Brauktuves pārsvarā sausas. Atgādinām, ka daudzviet uz grantētajiem autoceļiem ir ieviesti sezonālie pagaidu masas ierobežojumi, kas liedz pa ceļiem pārvietoties transportlīdzekļiem, kuru faktiskā masa pārsniedz 10 tonnas.Ierobežojumi kravas autotransportam tiek ieviesti un atcelti pēc katra konkrētā ceļa faktiskā stāvokļa un iespējamo bojājumu izvērtēšanas. Aicinām autopārvadātājus rēķināties ar šiem pagaidu ierobežojumiem un ievērot tos, jo ceļu sakārtošanu varēs veikt tikai tad, kad to konstrukcija būs apžuvusi. Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, aicinām autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. Plašāka satiksmes informācija pieejama www.lvceli.lv, www.celugids.lv, kā arī zvanot Satiksmes informācijas centram pa bezmaksas diennakts informatīvo tālruni 80005555.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas