Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Rinkēvičs: Krievija nepamatoti izraida trīs Latvijas diplomātus no mūsu vēstniecības Maskavā

Krievija nepamatoti izraida trīs Latvijas diplomātus no mūsu vēstniecības Maskavā, mikroblogošanas vietnē Twitter uzsver Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

Krievijas Ārlietu ministrija otrdien paziņoja, ka, atbildot uz Krievijas diplomātu izraidīšanu no Baltijas valstīm, no Krievijas tiek izraidīti četri Lietuvas, trīs Latvijas un trīs Igaunijas diplomāti.

LETA jau rakstīja, ka Krievijas Ārlietu ministrija otrdien izsaukusi Latvijas, Lietuvas un Igaunijas vēstniekus saistībā ar Baltijas valstu diplomātu izraidīšanu, atsaucoties uz anonīmu avotu ministrijā, vēsta Krievijas ziņu aģentūra TASS.

"Plkst.12 uz Ārlietu ministriju tiek izsaukti trīs Baltijas valstu vēstnieki saistībā ar Krievijas savstarpīgumā balstīto lēmumu par to diplomātu izraidīšanu," vēstīja TASS.

Jau vēstīts, ka no Lietuvas tiek izraidīti četri Krievijas vēstniecības darbinieki, bet no Latvijas un Igaunijas pa trim. Lēmums par izraidīšanu pieņemts saistībā ar Krievijas agresiju Ukrainā un to, ka šo personu darbība nav savietojama ar diplomāta statusu.

Savukārt pirmdien Poliju atstājuši 45 Krievijas diplomāti, kurus Varšava izraidīja, paziņojot, ka viņu darbība nav savienojama ar diplomātisko statusu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas