Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Populārākās radio stacijas - LR2, LR1 un Krievijas Hiti

Šovasar Latvijā trīs visklausītākās radio stacijas bijušas Latvijas Radio pirmais un otrais kanāls, kā arī krievu valodā raidošā radio stacija Krievijas Hiti (Russkoe radio), liecina tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras TNS Latvia veiktais auditorijas pētījums.Vispopulārākais ir LR2 kanāls, kura klausīšanai veltīti 22,8% no visa kopējā radio klausīšanās laika. Seko LR ar 11,3% un Krievijas Hiti ar 8,7%.Aiz līderu trio seko Radio Skonto (7,4%), Radio SWH (5,3%), LR4 (5,2%), European Hit Radio (5,0%), Star FM (3,0%), TOP Radio (2,8%) un SWH+ (2,8%).

TNS Latvia klientu vadītāja Signe Hokonena norāda, ka, analizējot radio staciju topu pēc kopējās nedēļas auditorijas, redzams, ka visvairāk klausītāju Latvijā kopumā vasaras periodā bija radio stacijai Latvijas radio 2, kuru vismaz reizi nedēļā ir klausījušies 26,4% jeb 480 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju vecumā no 12 līdz 74 gadiem. Otrajā vietā ar 15,4% jeb 279 tūkstošiem klausītāju ierindojusies LR1, savukārt no ceturtās vietas pavasara periodā uz trešo vasarā ar 13,5% jeb 245 tūkstošiem klausītāju pakāpusies radio stacija Krievijas Hiti (Russkoe radio).

Pētījuma rezultāti liecina, ka šovasar salīdzinājumā ar 2010. gada vasaru par 10 minūtēm samazinājies viena radio klausītāja radio klausīšanās laiks vidēji dienā. Viens radio klausītājs vidēji dienā radio ir klausījies 274 minūtes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas