Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Policija aizturējusi laupītājus un aicina atsaukties zagļu upurus

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Zemgales iecirkņa darbinieki sadarbībā ar Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas darbiniekiem par laupīšanu aizturējusi divus jauniešus. Policistiem ir aizdomas, ka aizturētie varētu būt saistīti arī ar citiem noziedzīgiem nodarījumiem, tādēļ aicina atsaukties ikvienu, kurš ir cietis no attēlā redzamo jauniešu pretlikumīgajām darbībām.

Pagājušā gada 24. decembra naktī policijas darbinieki saņēma informāciju, ka Bauskas ielā divi jaunieši, piedraudot ar ierocim līdzīgu priekšmetu, cietušajam nolaupījuši mobilo telefonu un personu apliecinošus dokumentus. 

Policijas darbinieki, veicot izmeklēšanas darbības, noskaidroja iespējamās vainīgās personas un vakar aizturēja 1997. un 1999. gadā dzimušus jauniešus, kuri atzina savu vainu laupīšanā. Aizturētie jau iepriekš ir sodīti par līdzīgiem noziegumiem.

Šobrīd pret abiem aizturētajiem ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176. panta ceturtās daļas. 

Rīgas reģiona pārvaldes Zemgales iecirkņa darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka abi aizturētie varētu būt saistīti arī ar citiem noziegumiem, tādēļ aicina atsaukties ikvienu, kurš ir cietis no attēlā redzamajiem vīriešiem, zvanot uz tālruņa numuriem: 67500700 vai 110.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas