Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Pie aizslēgtā Vientuļu robežkontroles punkta gaidošos cilvēkus autobusos pārvedīs uz Grebņevu

Pie aizvadītajā naktī slēgtā Vientuļu robežkontroles punkta (RKP) gaidošie cilvēki ar autobusiem tiks pārvesti uz citu tuvāko robežkontroles punktu, kas atrodas Grebņevā, aģentūrai LETA pavēstīja Balvu novada Vecumu pagasta pārvaldes vadītājs Ilmārs Locāns.

Pēc viņa novērojumiem, slēgtajā Vientuļu RKP viss ir "negaidīti mierīgi". Pēc tam, kad pēdējie cilvēki, kas vēl ir pie robežas, ar autobusiem tiks aizvesti uz Grebņevu, robežpunktā vairs paliks tikai robežsargi.

Uz robežas ir saliktas betona barjeras, kas uzskatāmi demonstrē, ka RKP ir slēgts. Tiek vāktas nost iepriekš sagatavotās teltis, kas tika uzslietas, gatavojoties robežšķērsotāju pieplūdumam.

Kā ziņots, no šodienas stājas spēkā Latvijas valdības lēmums apturēt Latvijas un Krievijas robežas Pededzes un Vientuļu robežšķērsošanas vietu darbību.

Latvija šādu lēmumu pieņēma saistībā ar Krievijas pieņemto lēmumu no šī gada 16.oktobra Ukrainas pasu turētājiem ļaut ieceļot Krievijā no trešajām valstīm tikai divās robežšķērsošanas vietās - caur Šeremetjevas starptautisko lidostu Maskavā, Krievijā, un caur Vientuļu robežšķērsošanas vietu uz Latvijas un Krievijas robežas, kas ir viens no mazākajiem robežšķērsošanas punktiem uz Eiropas Savienības (ES) un Krievijas robežas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas