Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Pazīstamais acu ārsts Lūkins ver durvis estētikas medicīnas klīnikai

Dr. Lūkina acu klīnika ir paplašinājusi savu darbību un 2023. gada nogalē atklājusi estētiskās medicīnas klīniku – RE.NEW, kā turpinājumu plaši pazīstamajai Latvijā un Eiropā pacientu atzinību guvušajai acu klīnikai, kas 2023. gadā svin jau 20 gadu jubileju.

RE.NEW mērķis ir Dr. Lūkina acu klīnikas izkopto augsto kvalitātes un uzticamības standartu turpinājums estētiskās medicīnas nozarē, sniedzot iespēju ikvienam individuāli pielāgotā veidā, izmantojot šobrīd labākās pieejamās tehnoloģijas, jaunos veidos atklāt un pilnveidot ārieni, radot vēl labāku sevis versiju.

"Mēs izmantojam tikai labākās jaunākās paaudzes iekārtas un tehnoloģijas no vadošā pasaules ražotāja "Lumenis", garantējot augstāko kvalitāti. Esam pirmie Latvijā un Baltijā, kas piedāvā jaunākās "Lumenis" iekārtas sejas un  ķermeņa kopšanai - "Geneo X" un "Nuera Tight". Katrs no mums ir unikāls, un tāpēc mēs cenšamies atrast ideālu risinājumu ikvienam - gan vīriešiem, gan sievietēm, gan jauniem, gan pieredzējušiem," pauž Fēlikss Lūkins, klīnikas īpašnieks un izveidotājs.

“Geneo X” ir revolucionāra iekārta, kas apvieno četras tehnoloģijas: “TriPolar RF”, “OxyGeneo”, “ESA” un Ultraskaņu. “Geneo X” procedūras sniedz tūlītēju un ilgnoturīgu rezultātu visiem ādas tipiem, ar izvēlētu ādas kopšanas komplektu no 7 piedāvātajiem, stimulējot kalogēna un elastīna atjaunošanos, ādas elastības uzlabošanos un apgādājot ādu ar aktīvajām vielām. Īpaši svētkos iecienīta ir “Geneo Glam” greznā sejas kopšanas programma, kuras sastāvā ir tīra zelta pārslas, peptīdu komplekss un zīda aminoskābes, kas nostiprina un mitrina ādu, atjaunojot tās tonusu, vitalitāti un mirdzumu.

“NuEra Tight” nodrošina inovatīvu risinājumu, kas uzlabo ādas izskatu, padarot to gludu un tvirtu, kā arī sniedz iespēju mazināt celulītu un ķermeņa problēmzonu apjomu. Procedūra ir piemērota vēderam, rokām, sēžai, kājām, krūtīm, mugurai, kaklam un dekoltē. Procedūras laikā “NuEra Tight” stimulē saistaudu aktivitāti un veicina asinsriti, radot tūlītēju ādas izlīdzināšanos. Paaugstinot un regulējot ādas audu temperatūru, notiek kalogēna stimulēšana, līdz ar to āda kļūst tvirta, bet ķermeņa konturēšana ar “Focal RF” tehnoloģiju iedarbojas uz zemādas tauku slāņiem, palīdzot mazināt apjomu un celulītu.

“Ikdienas nemitīgajā kustībā, cilvēki visā pasaulē aizvien vairāk pievērš uzmanību savam izskatam un veselībai, līdz ar ko gan sieviešu, gan vīriešu vidū ir izveidojies pieprasījums pēc aizvien efektīvākām metodēm un pakalpojumiem savu ieceru īstenošanā un labākā Es radīšanā. Klīnikas izveidošana ir mūsu atbilde pieaugošajam pieprasījumam pēc estētiskās medicīnas pakalpojumiem un iespēja cilvēkiem izmantot efektīvākos un kvalitatīvākos pakalpojumus," skaidro RE.NEW klīnikas vadītāja  Jeļena Varnus-Ļebedeva. 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas