Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Par uzbrukumu degvielas uzpildes stacijā piemēro apcietinājumu četrām personām

Svētdien Dobeles rajona tiesa saistībā ar laupīšanas mēģinājumu degvielas uzpildes stacijā Tukuma rajonā četrām agrāk tiesātām personām ka drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu. Izmeklēšana turpinās un policijas darbinieki šobrīd noskaidro, vai minētās personas nav saistītas arī ar citām pēdējā laikā Latvijā izdarītajām laupīšanām gan degvielas uzpildes stacijās, gan tirdzniecības vietās, _Diena.lv _norādīja policijas pārstāve Ieva Rekšņa.

Veicot operatīvās meklēšanas pasākumu kompleksu Tukuma policijas pārvaldes kriminālpolicijas darbinieki sadarbībā ar Kriminālizmeklēšanas pārvaldes 2.nodaļas darbiniekiem nozieguma izdarīšanas dienas vakarā  noskaidroja un aizturēja divas, agrāk sodītus vīriešus, dzimušus  1945. un 1970.gadā. Abi aizturētie ir jau vairākas reizes sodīti par zādzību un laupīšanu izdarīšanām. Ieslodzījuma vietās katrs kopumā pavadījuši attiecīgi 20 un 17 gadus. Tālākā izmeklēšanā tika noskaidroti un nākamās dienas rītā arī aizturēti pārējie laupīšanas mēģinājuma līdzdalībnieki. Tie izrādījās arī agrāk vairākas reizes par zādzību un laupīšanu izdarīšanu tiesāts 1982. gadā dzimis vīrietis un agrāk vienreiz tiesāts 1987. gadā dzimis vīrietis.  

Jau vēstīts, ka 24.jūlijā 20 minūtes pēc pusnakts Tukuma rajonā, Vānes pagastā, degvielas uzpildes stacijā „AIVA” tika izdarīts laupīšanas mēģinājums pielietojot šaujamieroci. Uzbrukuma rezultātā noziedznieki ar šaujamieroci  ievainoja uzpildes stacijas operatori, 1972.gadā dzimušu sievieti, kura no gūtā ievainojuma mira.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas