Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Oktobra beigās visstraujāk vakcinēto pret Covid-19 skaits palielinājies Daugavpilī, Rēzeknē, Ventspilī un Liepājā

Oktobra beigās, salīdzinot ar oktobra sākumu, visstraujāk vakcinēto pret Covid-19 skaits palielinājies Daugavpilī, Rēzeknē, Ventspilī un Liepājā, liecina Centrālas statistikas pārvaldes informācija.

Daugavpilī patlaban vakcinēti 40% un, salīdzinot ar mēneša sākumu, kāpums ir par 25%. Rēzeknē patlaban vakcinēti 37%, kas ir 23,3% kāpums, salīdzinot ar mēneša sākumu.

Ventspilī vakcinēto skaits kāpis par 21,6%, sasniedzot kopumā 45% vakcinētu personu atzīmi, savukārt Liepājā vakcinēto skaits audzis par 20%, sasniedzot kopumā 48% vakcinēto.

Jēkabpilī vakcinēto skaits audzis par 18,2%, sasniedzot 39% atzīmi. Šāds vakcinēto skaita pieaugums ir arī Jūrmalā, kur kopumā vakcinējušies 52%. Jelgavā potēto skaits, salīdzinot ar mēneša sākumu, pieaudzis par 17,% sasniedzot 48%. Savukārt Rīgā patlaban vakcinēts 51% un, salīdzinot ar mēneša sākumu, kāpums ir par 15,9%.

Valmierā patlaban vakcinēti 57%, lai gan vakcinēto skaita kāpums ir par 14%, salīdzinot ar mēneša sākumu.

Starp pagastiem visstraujāk vakcinēto pret Covid-19 skaits palielinājies Ambeļu pagastā, kur potēto skaits audzis par 71,4%, sasniedzot 36% atzīmi. Piedrujas pagastā potēto skaits audzis par 61,5%, lai gan kopējais vakcinēto skaits ir vien 21%. Šāds pats vakcinēto skaita pieaugums ir arī Žīguru pagastā, kur kopumā vakcinējušies 42%.

Vislēnākais vakcinēto pret Covid-19 skaita pieaugums, salīdzinot ar mēneša sākumu, ir Ipiķu pagastā, kur vakcinēto skaits palielinājies vien par 4,7%, taču kopējais potēto skaits ir 45%. Tāpat lēns pieaugums ir Pampāļu un Jaunauces pagastos, taču tur kopējais vakcinēto skaits ir augstāks - attiecīgi 63% un 62%.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas