Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

No Olmafarm valdes atbrīvo Milanu Beļeviču uzticības zaudēšanas dēļ

SIA Olmafarm, kas ir lielākais a/s Olainfarm akcionārs, ir atbrīvojis no valdes locekļa amata Milanu Beļeviču, informē uzņēmumā.

Lēmumu par Beļevičas atsaukšanu no amata ir atbalstījušas visas trīs uzņēmuma līdzmantinieces. Olmafarm valdē no 26. aprīļa darbojas divi valdes locekļi – Pēteris Rubenis un Jānis Kiršblats.  

Visas Olmafarm līdzmantinieces ir vērsušās arī pie Olainfarm padomes priekšsēdētāja Gundara Bērziņa ar lūgumu nekavējoties sasaukt Olainfarm padomes sēdi un bez kavēšanās lemt par Milanas Beļevičas atsaukšanu no Olainfarm valdes locekļa pozīcijas. Jautājuma izlemšana ir steidzama, lai novērstu iespējamu zaudējumu nodarīšanu Olainfarm. Tieši Olainfarm padomei ir pienākums uzraudzīt valdes darbību starplaikā starp akcionāru sapulcēm un padome ir atbildīga par valdes nodarītajiem zaudējumiem uzņēmumam.   

Olmafarm publiski aicina uzticību zaudējušo valdes locekli Milanu Beļeviču atturēties no jebkādu darbību veikšanas vai darījumu slēgšanas Olmafarm vai Olainfarm vārdā.   

SIA Olainfarm reģistrēta 1991.gada jūnijā, un tās pamatkapitāls ir 19,719 miljoni eiro. Kompānijas lielākais akcionārs ir SIA Olmafarm (42,56%), kas vienādās daļās pieder Valērija Maligina mantiniecēm - Irinai Maliginai, Annai Emīlijai Maliginai un Nikai Saveļjevai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas