Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Naktī Jūrmalā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Aizvadītajā naktī Jūrmalā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks kādas divstāvu mājas pagrabā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Agrita Vītola.

Izsaukums uz šo ugunsgrēku tika saņemts sestdien plkst.23.06. Ierodoties notikuma vietā, VUGD darbinieki konstatēja, ka divstāvu mājas pagrabā deg sadzīves mantas un tehnika 30 kvadrātmetru platībā. Plkst.1.59 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt Rīgā sestdien plkst.18.11 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz deviņstāvu mājas dzīvokli, kur uz plīts dega ēdiens. Bija nostrādājis dūmu detektors. No piedūmotā dzīvokļa tika izglābts viens cilvēks. Ugunsdzēsēji izvēdināja telpas, atjaunoja detektora darbību un jau plkst.18.30 varēja doties prom.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēmis 47 izsaukumus - dzēsti 12 ugunsgrēki, veikti 26 glābšanas darbi, bet deviņi izsaukumi izrādījušies maldinoši. Ugunsgrēkos viens cilvēks izglābts, bet viens gājis bojā.

LETA jau ziņoja, ka ugunsgrēks ar bojāgājušo sestdien no rīta izcēlās Cesvaines novadā, kur aizdegās vienstāva koka dzīvojamā māja ar izbūvētu mansardu. No ēkas tika evakuēti kopumā deviņi cilvēki, savukārt no degošā dzīvokļa tika iznests viens cilvēks, kuram mediķi konstatēja nāvi. Degšanas platība bija aptuveni 60 kvadrātmetri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas