Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Nākamnedēļ atkusnis atnāks ar sniegu un lietu

Brīvdienās vēl saglabāsies sals bez nokrišņiem, bet jau nākamajā nedēļā gaidāms atkusnis, kā arī sniegs, slapjš sniegs un pat lietus, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Sestdien un svētdien pieturēsies sals, naktīs vietām sasniedzot pat mīnus 20, mīnus 21 grādu, bet dienas laikā sestdien vēl maksimālā temperatūra gaidāma mīnus 2, mīnus 7 grādu robežās, vien dienvidaustrumu rajonos būs par dažiem grādiem zemāka temperatūra.

Svētdien daudzviet Latvijā gaisa temperatūra lielākoties būs mīnus 8, mīnus 13 grādu robežās, vien jūras piekrastē sals būs mīnus 5 grādu robežās.

Brīvdienās pakāpeniski pastiprināsies dienvidu puses vējš un Kurzemes piekrastē svētdien vēja brāzmas sasniegs 15 līdz 18 metrus sekundē (m/s).

Pirmdien un otrdien vietām jau nedaudz snigs un gaisa temperatūra jūras piekrastē paaugstināsies līdz 0, plus 1 grādam. Savukārt trešdien Latviju šķērsos jau ļoti plaša mākoņu zona, nokrišņus nesot visā valsts teritorijā - Vidzemē un Latgalē būs gaidāms sniegs, pat stiprs ar redzamības pasliktināšanos, savukārt Zemgalē un Kurzemē būs sniegs un slapjš sniegs, kas pāries pat lietū. Tas izraisīs arī apledojumu. Ceļi būs ļoti slideni.

Nokrišņi būs gaidāmi arī ceturtdien un piektdien. Vēji visā valstī iegriezīsies no rietumu puses, brāzmās sasniegs 15 līdz 20 m/s, un atkusnis jau aptvers visu Latviju, tādejādi janvāra pēdējā un februāra pirmajā dienā gaisa temperatūra gaidāma 0, plus 4 grādu robežās.

Nepastāvīgie laika apstākļi Latvijā saglabāsies arī februāra pirmās dekādes vidū, savukārt pēc tam atkal pastiprināsies sals un Latvijā atgriezīsies stabilāki ziemas laika apstākļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas