Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mūrniece: Kariņš ļoti labi tiek galā ar Covid-19 krīzes pārvaldību

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) ļoti labi tiek galā ar Covid-19 krīzes pārvaldību, šādu viedokli aģentūrai LETA pauda Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (NA), paužot atbalstu premjera darbībai šajā jomā.

Saeimas priekšsēdētāja norādīja, kas pašlaik ir ļoti smags laiks, kas arī valdībai prasa koncentrēšanos un premjera uzstādījumi un arī personība ir mobilizējoša un noteicoša, "lai mēs kā sabiedrība kopā varētu pārvarēt" Covid-19 slimības izraisīto krīzi.

Mūrniece uzsvēra, ka parlaments likumā valdībai ir uzticējis noteicošo lomu krīzes pārvarēšanā un šajā situācijā svarīga ir vienprātība ministru starpā.

Politiķe arī skaidroja, ka no Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas darba atkarīgs, kad Saeima lems par valdības lēmuma par grozījumu ārkārtējās situācijas regulējumā pārapstiprināšanu. Saeimas priekšsēdētāja akcentēja, ka valdības lēmums jau ir spēkā.

Aizsardzības komisijas priekšsēdētājs Juris Rancāns (JKP) aģentūrai LETA pavēstīja, ka šo jautājumu komisijā plānots apspriest nākamnedēļ. Pēc tam par Aizsardzības komisijas lēmumprojektu būs jālemj Saeimā.

Pēc Mūrnieces vārdiem, par valdības lēmumu, ka no 1. līdz 4.klases audzēkņiem skolās būtu jālieto maskas, vēl esot gaidāma spriešana kopā ar ekspertiem un par to nākamnedēļ varētu būt saruna koalīcijā, lai atrastu vienprātību.

Kā ziņots, Mūrniece šorīt intervijā LTV pauda, ka valdībai, iespējams, būs jāpārskata savs lēmums, ka sākumskolēniem skolā stundu laikā, gan ārpus skolas būs jānēsā maskas.

Jau ziņots, ka par aicinājumu atcelt prasību sākumskolēniem skolās lietot sejas maskas iniciatīvu portālā Manabalss.lv savākti jau vairāk nekā 20 000 parakstu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas