Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Miris Saeimas deputāts Aldis Blumbergs

Mūžībā aizgājis Saeimas deputāts Aldis Blumbergs, aģentūrai LETA apstiprināja "Jaunās vienotības" (JV) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis.

"Ļoti žēl, ka cilvēks šādā vecumā, spēka gados, aiziet no dzīves veselības problēmu dēļ. Izsakām līdzjūtību īpaši Blumberga mammai, citiem radiniekiem, draugiem un kolēģiem," uzsvēra JV frakcijas vadītājs.

Saeimā sākotnēji ievēlēts no partijas "KPV LV" saraksta, vēlāk Blumbergs pievienojās JV komandai. Latkovskis norāda, ka, pēc profesijas būdams jurists, advokāts, Blumbergs bija zinošs un pārzināja likumdošanas procesu.

Pēdējā gada laikā politiķis smagi slimoja, tāpēc nevarēja piedalīties Saeimas un frakcijas darbā, skaidroja JV frakcijas vadītājs.

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā publicētā informācija, Blumberga deputāta vietu Saeimā kā nākamajam būtu tiesības ieņemt Aināram Vilciņam. Atbilstoši 2018.gadā norādītajai informācijai Vilciņš bija biedrības "Latvijas Skijoringa federācija" valdes loceklis, kā arī autoatslēdznieks, autoceltņa vadītājs profesionālajā vidusskolā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas