Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte
2014.gada rudenī Valsts policijas darbinieks no dienesta pienākumu veikšanas brīvajā laikā, vadot savu privāto automašīnu, uzbrauca velosipēdistam, kurš no gūtajām traumām neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnā nomira

Lūdz apsūdzēt policistu par velosipēdista sabraukšanu

Iekšējās drošības birojs (IDB) lūdzis prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret Valsts policijas (VP) amatpersonu par velosipēdista sabraukšanu, aģentūra LETA noskaidroja IDB.

2014.gada rudenī Valsts policijas darbinieks no dienesta pienākumu veikšanas brīvajā laikā, vadot savu privāto automašīnu, uzbrauca velosipēdistam, kurš no gūtajām traumām neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnā nomira.

Izmeklēšanas gaitu apgrūtināja un ieildzināja fakts, ka izraisītajā ceļu satiksmes negadījumā par vainīgajām personām pieteicās divas - gan policijas darbinieks, gan viņa sieva.

Tikai pēc vairāku ekspertīžu noteikšanas, to rezultātu saņemšanas un citu pierādījumu izvērtēšanas maijā IDB nolēma rosināt sākt kriminālvajāšanu pret policijas amatpersonu.

 

Top komentāri

auditors
a
ja mūsu dzērājpolicists sataisa uz ielas sū*us , parasti jau pēc darbalaika beigām , kautgan pierijies jau darba laikā , tad parasti izmeklēšana tiek novilcināta , cenšoties visādos veidos ar meliem un krāpšanos izvairīties no soda
otto
o
Mana 55 gadu riteņbraukšanas pieredze liecina, ka vienīgā iespēja daudzmaz droši justies uz vispārējās lietošanas ceļiem ir braukšana pa ceļa kreiso pusi - tad es vismaz redzu to, kurš mani grib nobraukt, un varu izvēlēties - skriet purnā vai grāvī.
Varētu priecāties,
V
ka policijas darbinieks ir pats saskāries ar policiju. Bet, problēma paliek - velosipēdistu vidējais intelektuālais līmenis ir tāds, ka viņiem pat kājām iet nevajadzētu atļaut. Šajā gadījumā visu uzmanība ir piebērsta "POLICISTAM" , kas ir atkal kārtējā stulbuma izpausme. Vakar uz šosejas redzētajiem velosipēdistiem, viens no kuriem pat izskatījās pēc SPORTISTA, nevienam nebija piemērots spilgts apģērbs - visi pelēki - melni. VELOSIPĒDISTI, JŪS ESAT GRŪTI PAMANĀMI, NERISKĒJIET AR SAVU DZĪVĪBU!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas