Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

LOK sportistu apģērbam Soču olimpiskajās spēlēs gatava tērēt 150 000 latu

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) izsludinājusi atklātu iepirkumu konkursu sporta apģērbu piegādei Latvijas olimpiskās delegācijas vajadzībām ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos un Latvijas ziemas sporta veidu izlašu vajadzībām, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.Plānotais līgumcenas diapazons ir robežās no 93 000 latu līdz 150 000 latu.

Pieteikumus var iesniegt līdz šā gada 2.septembrim.Paredzēts iepirkt 150 ziemas jakas, 150 ziemas bikses, 150 garās ziemas jakas, 150 plānās virsjakas, 150 adītas jakas, 130 vīriešu siltās veļas komplektus un 20 sieviešu, 150 pārus dūraiņu un tikpat pāru pirkstaiņu cimdu. Tāpat iecerēts iepirkt 150 mugursomas un tikpat sporta un ceļojumu somas. Savukārt izlases ziemas jakas, ziemas bikses, plānās virsjakas, vestes, lietusmēteļus, dūraiņu cimdu pārus un mugursomas plānots iepirkt pa 200 vienībām katru.Piedāvājuma izvēles kritēriji liecina, ka konkursa komisija prioritāri izvēlas piedāvājumu ar viszemāko līgumcenu no piedāvājumiem, kas atbilst visām nolikuma prasībām un tehniskajām specifikācijām.Kā ziņots, Soču olimpiskās spēles 2014.gadā risināsies no 7. līdz 23.februārim. 17 sacensību dienās aptuveni 3000 sportistu 15 disciplīnās sadalīs 98 medaļu komplektus. Sočos būs arī 12 jauni sporta veidi, Latvijai lielāko interesi raisot komandu stafetei kamaniņu sportā, kā arī jauktajai stafetei biatlonā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas