Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Latvijas Radio skanēs Latvijas hokeja izlases spēlētāju ierunātās pasakas

Latvijas Radio skanēs Latvijas hokeja izlases spēlētāju un treneru ierunātas pasakas, aģentūru LETA informēja Latvijas Radio pārstāve Liene Pālēna.

Pirmā pasaka, ko ierunājis Artūrs Irbe, būs klausāma šovakar, 1.novembrī, plkst.20.45 "Latvijas Radio 1", kā arī "Latvijas Radio" mājaslapā un mobilajā lietotnē. Vakara pasaciņas ēterā skanēs katru vakaru līdz 16.novembrim.

Ēterā mazākie klausītāji varēs dzirdēt latviešu un cittautu pasakas, ko ierunājuši Irbe, Kaspars Daugaviņš, Rodrigo Ābols, Renārs Krastenbergs, Lauris Dārziņš, Artūrs Šilovs, Mārtiņš Dzierkals, Uvis Balinskis, Oskars Cibuļskis, Kristers Gudļevskis, Harijs Vītoliņš, Andris Džeriņš, Rihards Bukarts, Ralfs Freibergs un Oskars Batņa.

Kaspars Daugaviņš, kura balsī izskanēs latviešu tautas pasaka "Skopais saimnieks un ganuzēns", atzīst, ka, lai gan, viņaprāt, hokeju spēlēt ir grūtāk nekā ierunāt pasakas, tomēr arī tas nebūt nav bijis tik viegli.

"Lasīju pasaku tieši tā, kā es to daru saviem bērniem, un no sirds izbaudīju šo procesu. Ticu, ka ierakstu būs interesanti klausīties gan manām meitām, gan citiem bērniem. Konkrēto pasaku nebiju dzirdējis, un jāsaka, ka man pašam tā ļoti patika," atzīst Latvijas hokeja izlases kapteinis Daugaviņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas