Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijā Covid-19 reģistrēts 366 cilvēkiem; miruši četri inficētie

Pagājušajā diennaktī Latvijā atklāti 366 Covid-19 gadījumi, bet četri sasirgušie miruši, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Aizvadītajā diennaktī veikti 3323 Covid-19 testi, pozitīvo testu īpatsvaram sasniedzot līdz šim augstāko apmēru - 11%. Līdz šim novembrī augstākais īpatsvars ir bijis 12.novembrī, kad tas sasniedza 7,8%. SPKC iepriekš skaidroja, ka šis rādītājs Eiropas Savienībā tiek uzskatīts par būtisku, jo, tam pārsniedzot 4% robežu, slimības izplatība uzskatāma par strauju un nekontrolētu.

Pagājušajā diennaktī mirušas kopumā četras personas, kam bija apstiprināta saslimšana ar Covid-19. Divi mirušie pacienti bija vecuma grupās no 65 līdz 75 gadiem, bet vēl divi no 85 līdz 95 gadiem. Latvijā kopumā miris jau 141 cilvēks, kuram bijusi apstiprināta inficēšanās ar Covid-19.

Līdz šim Latvijā inficēšanās ar Covid-19 ir apstiprināta kopumā 11 722 personām, bet no Covid-19 izveseļojušies 1557 cilvēki.

Nacionālā veselības dienesta apkopotie dati liecina, ka pagājušajā diennaktī slimnīcās ievietoti 44 Covid-19 pacienti, no tām izrakstīti 12 Covid-19 pacienti, līdz ar to stacionēti patlaban ir kopumā 395 saslimušie.

No visiem stacionētajiem 372 ir ar vidēju slimības gaitu, bet 23 - ar smagu. Kopš Covid-19 parādīšanās no slimnīcām izrakstīti 880 Covid-19 pacienti.

pievienotas pēdējās divas rindkopas

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas