Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kultūras ministrijas budžets 2017.gadam palielināts par 9,7%

Kultūras ministrijas (KM) 2017.gada budžeta finansējums, salīdzinot ar 2016.gadu, palielināts par 12 750 633 eiro jeb 9,7%, aģentūru LETA informēja KM sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Bērziņa-Bebriša.

Viņa skaidroja, ka palielinājums veidojas no papildus piešķirtā finansējuma jaunajām politikas iniciatīvām un citiem prioritārajiem pasākumiem un bāzes finansējuma palielinājuma funkciju izpildei.

Vienlaikus Bērziņa-Bebriša norādīja, ka uz valsts budžeta otro lasījumu plānots finansējuma palielinājums jaunā pedagogu darba samaksas modeļa nodrošināšanai KM padotības un pārraudzības mūzikas, mākslas un dejas izglītības iestādēs.

Jau ziņots, ka valdība ceturtdien, 13.oktobrī, atbalstīja 2017.gada valsts budžeta projektu, kurā plānotie ieņēmumi ir 8,066 miljardi eiro, savukārt izdevumi - 8,367 miljardi eiro.

Salīdzinot ar 2016.gada budžetu, nākamgad plānotie valsts budžeta ieņēmumi paredzēti par 664 miljoniem eiro lielāki. Savukārt valsts budžeta izdevumi nākamgad paredzēti par 681 miljonu eiro lielāki nekā šogad.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas