Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kinoloģiskā federācija savās izstādēs neaizliegs piedalīties Krievijas suņiem

Latvijas Kinoloģiskā federācija (LKF) savās izstādēs neaizliegs piedalīties suņiem no Krievijas, liecina LKF prezidentes Vijas Klučnieces ieraksts federācijas Facebook lapā.

Vienlaikus viņa atzīmē, ka pašlaik ne pa gaisu, ne zemesceļu no Baltkrievijas un Krievijas Baltijas valstu teritorijās suņi un viņu saimnieki iebraukt tāpat nevar.

"Esmu vienmēr bijusi godīga pret mūsu organizāciju, tāpēc uzskatu, ka pieņemt lēmumus, kuriem nav spēka un nozīmes, bet lai radītu iespaidu, ir vienkārši muļķīgi," norāda Klučniece, piebilstot, ka karu var apturēt tikai un vienīgi krievu tauta savā iekšzemē.

Viņa arī pauž, ka katram iedzīvotājam un LKF biedram ir iespēja ziedot gan naudu, gan iesaistīties citas palīdzības sniegšanā Ukrainai un tās iedzīvotājiem, tāpat ir arī iespēja mudināt krievu tautu izbeigt karu.

"Skaidrot nevis ar agresivitāti un naidīgumu, kurš izraisīs bumeranga efektu, bet apelējot pie viņu sirdsapziņas, veselā saprāta," uzskata LKF vadītāja.

LKF ir dibināta 1974.gadā kā Rīgas suņu audzētāju biedrība. Tagadējo nosaukumu organizācija ieguvusi 1993.gadā. LKF ir lielākā kinoloģijas organizācija Latvijā, apvienojot 36 suņu audzētāju klubus.

LETA jau rakstīja, ka 24.februāra rītā, neilgi pēc Krievijas prezidenta Vladimira Putina pavēles Ukrainā no dažādām pusēm iebruka Krievijas karaspēks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas