Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Fotoradaru uzstādītājs iegūs 35% no soda naudām

Komersants jeb fotoradaru uztādītājs iegūs 35% no no ātruma pārkāpēju soda naudās iekasētajiem līdzekļiem, paredz otrdien atbalstītais Ministru kabineta rīkojuma projekts Par apropriācijas palielināšanu Iekšlietu ministrijai izdevumiem samaksai komersantam par tehnisko līdzekļu izmantošanu un valsts pamatbudžeta ieņēmumu palielināšanu 2011.gadā.

Šobrīd Iekšlietu ministrijai likumā Par valsts budžetu 2011.gadam nav plānoti ieņēmumi no maksas pakalpojumiem un citi pašu ieņēmumi un attiecīgie izdevumi, lai nodrošinātu samaksu komersantam par tehnisko līdzekļu izmantošanu, Dienu.lv informēja Iekšlietu ministrijas pārstāve Gunta Skrebele.

Prognozētie valsts pamatbudžeta ieņēmumi no fotoradaru fiksēto pārkāpumu iekasētajiem sodiem 2011.gadā ir 130 772 lati, bet Valsts policijas prognozētie izdevumi un komersantam atmaksājamie līdzekļi 2011.gadā ir 70 416 lati.

Jau vēstīts, ka iepriekš noslēgtā vienošanās paredzēja, ka fotoradariem jāsāk darboties līdz šī gada 21. oktobrim. Patlaban ātruma mērīšanas ierīču ieviešana pārceļas uz nenoteiktu laiku, jo piegādātāji neesot izpildījuši iepriekš noslēgtās vienošanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas