Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +19 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Fotoradaru fiksētais rekords - 179 km/h

Fotoradaru lielākais fiksētais autovadītāja ātruma pārkāpuma rekords apdzīvotā vietā ir 117 kilometri stundā, bet neapdzīvotā vietā - 179 kilometri stundā, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā statistika.

Pārkāpums apdzīvotā vietā fiksēts Babītes novada Spuņciemā uz autoceļa Rīga-Ventspils. Savukārt neapdzivotā vietā - arī Babītes novadā uz minētās šosejas, virzienā uz Rīgu.

VP informācija liecina, ka no 21. novembra kopumā sastādīti 15981 protokls ar sodu apmēru 280 430 latu, bet atmaksāts līdz šim ir 5 391 protokols 85 705 latu apmērā.

Jau ziņots, ka VP priekšnieks Ints Ķuzis pirmdien nosūtījis tādu kā brīdinājuma vēstuli SIA Vitronic Baltica un Partneri, pieprasot līdz 20.maijam uzstādīt 110 stacionāros fotoradarus, to otrdien preses konferencē pastāstīja VP Galvenās kārtības policijas pārvaldes Prevencijas pārvaldes priekšnieks Edmunds Zivtiņš.

Patlaban ir noslēgusies projekta otrā kārta, un Latvijā strādā 30 uzņēmuma piegādātie pārvietojamie fotoradari, kā arī četri policijas rīcībā esošie. Šie 34 fotoradari kopumā var tikt izvietoti aptuveni 200 vietās.

Kā zināms, no 21.janvāra uz Latvijas ceļiem ātruma pārkāpumus fiksē vēl 15 jauni pārvietojamie fotoradari, bet kopumā uz ceļiem atrodas 34 radari.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas