Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Banka Citadele izvirzīta starp 100 Eiropas labākajiem uzņēmumiem

Banka Citadele prestižajā Eiropas Biznesa balvas _European Business Awards _konkursā ir iekļuvusi Eiropas 100 labāko uzņēmumu vidū, informēja bankas Citadele korporatīvās komunikācijas vadītāja Baiba Ābelniece.

Banka izvirzīta arī kā viena no 10 labākajiem uzņēmumiem Eiropā kategorijā The Infosys Business of the Year Award - ar apgrozījumu no 26 līdz 150 miljoniem eiro (no 18,2 līdz 105 miljoniem latu), kas tiek piešķirta par strauju biznesa izaugsmi, labiem finanšu rezultātiem un inovācijām.

Tā kā Citadele ir starp 100 labākajiem Eiropas uzņēmumiem, tai ir piešķirts Eiropas Biznesa balvas Ruban d’Honneur statuss, un banka piedalās tālākā konkursa gaitā, informēja Ābelniece.

Pēdējos divus mēnešus īpaši izvēlēta žūrija, ko veido Eiropas biznesa līderi, akadēmiķi un uzņēmēji vērtēja 200 uzņēmumus, lai noteiktu labākos 100, kas kā apliecinājumu saņēma Ruban d’Honneur statusu. Ruban d’Honneur statusa ieguvēji tika izvēlēti, balstoties uz biznesa sasniegumiem, darbības dinamiku, mērķtiecību un ētikas standartiem.

Eiropas Biznesa balvas konkursā kopumā piedalījās vairāk nekā 600 Eiropas uzņēmumi no 28 valstīm. Konkursam ir trīs kārtas un Citadele ar labiem rezultātiem pārvarēja pirmās divas kārtas un iekļuva finālā.

Finālā Ruban d’Honneur statusa ieguvēji dosies uz Vāciju, lai klātienē starptautiskajai žūrijas komisijai prezentētu sava uzņēmuma veikumu. Tā būs konkursa noslēguma kārta un tajā piedalīsies tikai labākie uzņēmumi no 28 valstīm, lai jau aprīlī noteiktu galvenos balvu ieguvējus. Aprīlī noslēguma pasākumā paziņos uzvarētājus, kas saņems Eiropas Biznesa balvu 10 dažādās kategorijās.

"Konkursa finālā, prezentējot konkursa žūrijai mūsu bankas izaugsmi un biznesa pamatvirzienus, pastāstīsim par bankas inovatīvajiem un Baltijas tirgū unikālajiem produktiem, ar kuru virzīšanu 'Citadele ieņem būtisku vietu finanšu tirgū," norāda bankas Citadele valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis.

Eiropas Biznesa balva tiek pasniegta jau kopš 2007.gada organizācijām Eiropā, akcentējot labus sasniegumus, inovatīvu un ētisku darbību biznesa vidē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas