Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Atlaides braukšanai sabiedriskajā transportā jānoformē līdz 1. februārim

No 1.februāra Rīgā deklarējušies strādājošie vecuma pensionāri, nepilna laika studenti un neklātienes skolēni līdz 19 gadu vecumam varēs saņemt atvieglojumus braukšanai sabiedriskajā transportā. Lai noformētu atlaides saņēmēja statusu, minēto kategoriju pārstāvjiem ir jādodas uz kādu no Rīgas satiksmes klientu apkalpošanas centriem, portālu Diena.lv informēja Rīgas Satiksmes pārstāvis Viktors Zaķis. 

Personas, kurām ir personalizētais e-talons vai Rīdzinieka karte:

Rīgā deklarējušies strādājošie vecuma pensionāri, nepilna laika studenti un vispārējās izglītības iestādes neklātienes skolēni līdz 19 gadu vecumam var doties kādu no Rīgas satiksmes klientu apkalpošanas centriem un aizpildīt atlaides saņēmēja statusa sagataves pieteikuma anketu. Dodoties uz klientu apkalpošanas centru, līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments, esošais e-talons vai Rīdzinieka karte; nepilna laika studentiem arī derīga studenta apliecība, bet neklātienes skolēniem – derīga skolēna apliecība.

Personas, kurām nav personalizētais e-talons vai Rīdzinieka karte:

Rīgā deklarējušies strādājošie vecuma pensionāri, nepilna laika studenti un vispārējās izglītības iestādes neklātienes skolēni līdz 19 gadu vecumam personalizēto e-talonu vai Rīdzinieka karti var saņemt, dodoties uz kādu no Rīgas satiksmes klientu apkalpošanas centriem, līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu; nepilna laika studentiem jāņem līdzi arī derīga studenta apliecība, bet neklātienes skolēniem – derīga skolēna apliecība.

Lai taupītu savu laiku, atlaides saņēmēja statusa noformēšanai var pieteikties rindā mājas lapā www.rigassatiksme.lv.

Rīgas satiksmes klientu apkalpošanas centri atrodas: Brīvības ielā 191, Brīvības ielā 384b, Prāgas ielā 1, Spīķeru ielā 1, Vienības gatvē 117a un Kurzemes prospektā 137. Darba laiks katru darba dienu: plkst.9.00 - 19.00, sestdienās no plkst.10.00 – 16:00, svētdienās Spīķeru ielā 1 no plkst.10:00 – 16:00. Klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks: darba dienās no plkst. 8.00 – 19.00, sestdienās no plkst.10.00 – 15.00.

Jau vēstīts, ka sākot no 1. februāra pieaugs sabiedriskā transporta biļešu cenas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas