Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Amatu atstājusi Vidzemes slimnīcas vadītāja Ingūna Liepa

Pamatojoties uz Vidzemes slimnīcas valdes priekšsēdētājas Ingūnas Liepas iesniegumu, uzņēmuma akcionāru sapulce ceturtdien lēma par viņas atsaukšanu no ieņemamā amata. I. Liepas vietā stāsies Uģis Muskovs, kurš darbu uzsāks pirmdien, portālu Diena.lv informēja Vidzemes slimnīcas preses sekretāre Benita Brila.

I. Liepa nolēmusi atkāpties no amata pēc savstarpējas vienošanās ar Valmieras domes vadību. "Mūsuprāt, tie bija pārkāpumi, ko atklāja iekšējais audits Iepirkumu likumā," portālam Diena.lv sacīja Valmieras mērs Inesis Boķis.

Iekšējie revidenti, pārbaudot slimnīcas darbību, konstatējuši nepilnības iepirkumos. Pašvaldība kā kapitāldaļu turētāja pārstāve šo informāciju par iespējamajiem pārkāpumiem nodevusi tālāk tiesībsargājošajām iestādēm izvērtēšanai, ziņo LETA.

"Iepirkumi slimnīcā, protams, ir ļoti sarežģīti. To nevar salīdzināt ar mēbeļu pirkšanu, tie ir komplicēti," pastāstīja I.Boķis. Pašvaldība gaidīs atbildīgo institūciju izvērtējumus, lems par turpmāko rīcību, vēsta LETA.

Slimnīcas vadību atstājis arī tās valdes loceklis Jānis Štefenbergs. Akcionāru sapulcē nolemts, ka Vidzemes slimnīcas valde turpmāk strādās trīs cilvēku sastāvā – par valdes locekļiem iecelti Guna Poikāne, Edgars Grandāns, kā arī valdes priekšsēdētājs U. Muskovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas