Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Wolt palīdzēs Kurts Coffee kafijas namiņam turpināt darbu Covid-19 laikā

Turpinot palīdzēt pandēmijas dēļ cietušajiem vietējiem sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem, Wolt sniegs pilnu attālinātās tirdzniecības nodrošināšanas atbalstu kafijas namiņam Kurts Coffee, portālu Diena.lv informē Wolt. Kafijotava Kurts Coffee ir sociālas ievirzes ģimenes uzņēmums, kura mērķis ir palīdzēt deviņgadīgajam Kurtam, kas slimo ar epilepsiju un tamdēļ nerunā, nestaigā un nekomunicē.

Wolt vadītāja Baltijā Līsa Ristala: "Pandēmijas izraisītā krīze ļoti skarbi ir ietekmējusi nelielo ģimenes uzņēmumu Kurts Coffee – no trim sākotnējiem kafijas namiņiem strādāt turpina vairs tikai viens. Tāpēc mēs nolēmām parūpēties par to, lai atbalsts mazajam Kurtam nepārtrūktu arī šajā, Kurts Coffee tik grūtajā brīdī. Wolt sedz visus Kurts Coffee izdevumus, kas kafijotavai rodas saistībā ar attālinātas tirdzniecības nodrošināšanu un interneta veikala uzturēšanu Wolt platformā. Mēs aicinām visus, kam ir iespēja, atbalstīt Kurts Coffee, pasūtot gardu kafiju līdzņemšanai vai ar piegādi."

Kurts Coffee īpašniece Ketija Karlsone: "Kurta stāsts nav viegls. Trīs mēnešu vecumā viņam tika diagnosticēts smags epilepsijas veids. Un šobrīd Kurts ir pilnībā aprūpējams – viņš nerunā, nestaigā un pats neēd. Tomēr mēs nepadodamies un cenšamies Kurtam nodrošināt vislabāko ikdienu un apstākļus. Tāpēc arī, Kurta ikdienas vajadzību un rehabilitācijas nodrošināšanai, izveidojām Kurts Coffee. Ir grūti lūgt ziedojumus, tāpēc izvēlējāmies naudu Kurta vajadzībām nopelnīt paši. Šis kafijas namiņš palīdz veidot arī Kurtam uzkrājumu nebaltām dienām vai tieši otrādi – ar cerību, ka, attīstoties medicīnai, būs iespēja uzlabot arī Kurta veselību un varbūt kādreiz arī es dzirdēšu vārdu "mamma". Kafijas namiņam ziemā neklājas viegli, un ar vīrusa bargo ietekmi arī mūsu mazais uzņēmums šogad ir daudz cietis. Tāpēc katrs pasūtījums mazā Kurta uzņēmumam ir ļoti svarīgs. Mīļš paldies katram, kas izvēlas baudīt kafiju ar stāstu un dāvināt Kurts kafijas paciņu Ziemassvētkos saviem mīļajiem un kolēģiem!"

Pandēmija ir smagi skārusi ļoti daudzus vietējos sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumus. Tāpēc Wolt jau pavasarī, pirmā pandēmijas viļņa laikā, lai palīdzētu vietējiem restorāniem, ieviesa vietējo restorānu atbalsta programmu un samazināja cenas attālinātām piegādēm. Atbalsta programmas mērķis ir palīdzēt restorāniem un pavāriem turpināt strādāt attālināti, saņemot pasūtījumus un nodrošinot iedzīvotājiem bezkontakta ēdienu piegādes. 

Wolt ir tehnoloģiju kompānija, kas piedāvā ērtu un vienkāršu ēdienu piegādes veidu uz mājām vai biroju. Helsinkos bāzēts uzņēmums darbojas vairāk nekā 23 valstīs un vairāk nekā 100 pilsētās, piegādājot ēdienus no vairāk nekā 20 000 restorānu ar vairāk nekā 40 000 kurjerpartneru. 2014. gadā dibinātais uzņēmums pašlaik nodarbina 1400 strādājošo, un to vada kompānijas līdzdibinātājs un izpilddirektors Miki Kūsi. Latvijā Wolt darbību uzsāka 2017. gadā. Tādi investori kā ICONIQ Capital, Highland Europe, 83North, EQT Ventures, Inventure, Lifeline Ventures, Goldman Sachs Growth Equity, Supercell dibinātājs un vadītājs Ilka Pānanens un Nokia prezidents Risto Sīlasmā uzņēmumā Wolt attīstībā ir ieguldījuši 258 miljonus eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas