Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Radio 101 atsācis skanēt kā Radio Open 101

"Radio 101", kas pārtrauca raidīt 14.maijā, šorīt atsācis skanēt kā "Radio Open 101".

Rīta programmu vadīja Māris Žigats un Ilgvars Rukers, bet no plkst.10 studijā darbojas Valters Frīdenbergs.

Kā norādīts sociālajā tīklā "Facebook" izveidotajā "Openradio101" profilā, radio atsācis skanēt šorīt plkst.7. Ētera sastāvs no plkst.7 līdz 10 ir Žigats un Rukers, no plkst.10 līdz 13 Frīdenbergs, no plkst.13 līdz 16 Dace Volfa, no plkst.16 līdz 19 - Ģirts Šolis un no plkst.19 līdz 22 - Ilvars Jansons.

Kādreizējais "Radio 101" īpašnieks un valdes priekšsēdētājs Edgars Mencis nestrādās "Radio Open 101".

Mencis biznesa portālam "Nozare.lv" atklāja, ka viņam mutiski paziņots, ka sadarbība netiks turpināta, un pašlaik šis lēmums tiekot sakārtots juridiski.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Mencis kopš 4.jūnija vairs nav "Radio 101" juridiskās īpašnieces SIA "TeleMedia centrs" valdes loceklis. Valdē tagad darbojas tikai jaunais radio īpašnieks - Krievijas pilsonis Vitālijs Ņikitenko.

Tā kā Mencis neturpina darbu radiostacijā, viņš nevarēja atklāt, kādas ir jaunā radio īpašnieka vienošanās ar darbiniekiem un kādi ir radio nākotnes plāni.

Kā biznesa portālam "Nozare.lv" atklāja Māris Žigats, darbiniekiem ar darba devēju noslēgti līgumi. Radio darbā nekas būtiski nemainīsies, jo radiostacija turpinās strādāt pēc tai izsniegtās licences nosacījumiem, nodrošinot raidījumus, ziņas u.c.

Viņš piebilda, ka piedāvājums turpināt darbu "Radio Open 101" tika izteikts visiem darbiniekiem, tostarp dīdžejiem, kuri nolēma aiziet. Ja kādam ir pretenzijas par neizmaksāto algu, tās esot jākārto ar iepriekšējo vadību.

Žigats teica, ka iepriekš radio esot aizsteidzies priekšā laikam un klausītāji šādam tempam neesot bijuši gatavi. Arī reklāmas tirgus Latvijā esot samazinājies, un ar to esot jārēķinās. Viņš pauda cerību, ka viss sliktais ir beidzies, un nākotne būs skaista un gaiša.

Kā ziņots, "Radio 101" nesen izsolē nopirka Krievijas pilsonis Vitālijs Ņikitenko. Ņikitenko "Radio 101" iegādājās 30.aprīlī notikušajā izsolē, kuru rīkoja likvidējamās "Latvijas Krājbankas" ("Krājbankas") administrators SIA "KPMG Baltics".

Izsoles sākumcena bija 50 000 latu, bet Ņikitenko piedāvājis cenu, kas vairākas reizes pārsniegusi sākumcenu. Precīza darījuma summa gan netiek atklāta.

Izsolē pārdotas "Radio 101" juridiskās īpašnieces SIA "TeleMedia centrs" un tās meitasuzņēmumu SIA "Radio Trīs" un SIA "Radio Zemgale" kapitāldaļas 100% apmērā, kā arī "Krājbankas" prasījuma tiesības pret šiem uzņēmumiem 499 697 latu apmērā. Kapitāldaļas un prasījuma tiesības tika izsolītas kā vienots lietu kopums.

"Radio 101" juridiskais īpašnieks "TeleMedia centrs" reģistrēts 2010.gada 5.janvārī. Tā īpašnieks bija bijušais "Radio SWH" finanšu direktors, "Radio 101" valdes priekšsēdētājs Mencis.

(papildināts viss teksts) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas