Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Krauze: Vienotības nosauktie ministru amata kandidāti ir cilvēki, kas gatavi strādāt

Partijas Vienotība nosauktie ministru amata kandidāti ir cilvēki, kas gatavi strādāt, paužot personīgo viedokli, aģentūrai LETA sacīja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valdes priekšsēdētājs Armands Krauze.Viņš gan uzsvēra, ka saskaņā ar Satversmi pirmais vērtējums par Vienotības nosauktajiem ministru amata kandidātiem ir jāsniedz Mārim Kučinskim (ZZS).

Kučinskis jau paudis, ka Vienotības virzītos ministru kandidātus konceptuāli akceptē.Krauze uzsvēra, ka izvirzītos kandidātus ZZS vēl nav vērtējusi. Viņš sacīja, ka labklājības ministra amatam virzītā pašreizējā finanšu ministra Jāņa Reira pozitīvā puse ir nesenā pieredze ministra amatā, bet izglītības un zinātnes ministra amatam virzītajam Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas vadītājam Kārlim Šadurskim, kā arī ekonomikas ministra amatam virzītajam Finanšu ministrijas parlamentārajam sekretāram Arvilam Ašeradenam ir ilglaicīga pieredze politikā.Izglītības ministram būs jāstrādā pie reformām savā jomā. Savukārt ekonomikas ministram būs jāturpina ministrijā iesāktie darbi, piebilda politiķis.Iepriekš Vienotības Saeimas frakcija vienojās pa diviem kandidātiem uz katru no šiem amatiem. Izglītības un zinātnes ministra amatam topošajā valdībā tika piedāvāts vērtēt arī opozicionāru "sešinieka" pārstāvi Intu Dālderi, ekonomikas ministra amatam - Saeimas deputātu, tā dēvētās reģionāļu grupas pārstāvi Viktoru Valaini, bet labklājības ministra amatam - Saeimas deputāti Ilzi Viņķeli.Jau iepriekš tika pausts, ka ārlietu ministra pienākumus jaunajā valdībā turpinās pildīt Edgars Rinkēvičs (Vienotība), bet iekšlietu ministra pienākumus - Rihards Kozlovskis (Vienotība).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mums jau 34 gadus atkal ir neatkarīga valsts

Par latviešu mentalitāti, politisko pusaudzību, neesošo politisko krīzi, Krievijas gaidāmo sabrukumu un 30 gadiem, kas nav palaisti vējā, 4. maija priekšvakarā ar bijušo Augstākās Padomes depu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē