Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Rīgas pašvaldības policisti aiztur ar nazi bruņotu uzbrucēju

Pie Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbiniekiem vakar vērsušās vairākas personas ar tikko durtām brūcēm, aģentūra LETA uzzināja RPP. Likumsargi iespējamo vaininieku aizturējuši.

Vakar, 21.februārī, RPP Ziemeļu pārvaldes patruļas darbiniekus uz ielas apturēja kāda sieviete, kura norādīja uz netālu stāvošu vīrieti, kurš viņu sadūris, kā arī atrādīja policijas darbiniekiem divas durtas brūces kājā. Naži, ar ko durts, atrodoties turpat, nomesti zemē pie koka.

Sarunas laikā pie policistiem pienāca vēl kāda persona - vīrietis, kurš arī sacīja, ka ir sadurts un ka viņam šos miesas bojājumus nodarījis tas pats netālu stāvošais vīrietis. Uz aizdomu pamata par miesas bojājumu nodarīšanu, iespējams, vainīgā persona tika aizturēta. Uz notikuma vietu tika izsaukti neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi, kuri abas cietušās personas hospitalizēja. Aizturētais vīrietis tika nodots Valsts policijas darbiniekiem turpmākās lietvedības nodrošināšanai.

Neilgi pēc šī notikuma Ziemeļu pārvaldes dežūrdaļā ieradās sieviete, kura paskaidroja, ka viņai miesas bojājumus nodarījis pašas draugs. Noņēmusi cepuri, sieviete parādīja asiņainu brūci, kas šķērsoja visu pieri. Cietušajai tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, kas viņu hospitalizēja.

Informācija par notikušo nodota Valsts policijas darbiniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas